Postižená zpěvačka ve spárech podvodníků! Kdo a jak se chtěl na Gombitové přiživit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Postižená zpěvačka ve spárech podvodníků! Kdo a jak se chtěl na Gombitové přiživit!

V pořadu V siedmom nebi Gombitová po 12 letech zazpívala ohlásila novou etapu svého života.
V pořadu V siedmom nebi Gombitová po 12 letech zazpívala ohlásila novou etapu svého života. (TV JOJ)

Slovenskem otřásá skandál na hudební scéně. K 70. narozeninám textaře Kamila Peteraje se chystá velkolepý koncert. Podle billboardů má mezi umělci vystoupit i Marika Gombitová (58) v duetu s Karlem Gottem (76). To ovšem není pravda.

Koncert pořádá agentura Topfest, ale příprava akce se dá nazvat amatérskou, protože ještě dříve, než měli potvrzené účinkující, podepsané smlouvy a sestavený program, uspořádali tiskovou konferenci a nechali vyrobit plakáty a billboardy se jmény účinkujících.

Jenže Marika Gombitová svou účast nepotvrdila. Tím ztratilo význam vystoupení Karla Gotta, protože jedinou jeho písní, kterou otextoval Peteraj je duet Neznámý pár, který Mistr zpívá právě s Gombitovou. Fanoušci právem zuří, protože si koupili drahé vstupenky a sami vlastně nevědí na co.

 „Marika Gombitová v poslední době veřejně uvažovala nad tím, že by obnovila svoji kariéru, ale zřejmě ještě nenastal ten správný čas,“ řekl týdeníku Sedmička Raymond Kaňa, který je jedním z organizátorů akce s tím, že Karel Gott své vystoupení bez Mariky označil jako nesmyslné, ale přislíbil natočit alespoň zdravici, která bude během koncertu vysílána na velké plátno.

Druhý organizátor Jozef Šuhajda upozornil, že se nejedná o koncert Gotta ani Gombitové, ale že měli být součástí programu, kde vystoupí třicet zpěváků. Zároveň se podle něj dvě slavná jména objevují už jenom na billboardech, protože ostatní reklamní materiály už byly staženy. Je tedy otázkou, jak dobře se budou nyní prodávat vstupenky na koncert, který se uskuteční už 29. září.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.