To byste ani nečekali! Dceři Nadi Urbánkové se podařilo udělat díru do světa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To byste ani nečekali! Dceři Nadi Urbánkové se podařilo udělat díru do světa!

Naďa Urbánková odléta za svou dcerou do Ameriky.
Naďa Urbánková odléta za svou dcerou do Ameriky. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Zatímco zpěvačka Naďa Urbánková (76) se kvůli neúspěšnému podnikání manžela dostala do dluhů, její dceři Janě Fabiánové (36) se daří za velkou louží…

Jediná dcera naší Zlaté slavice totiž pronikla do Los Angeles, kde účinkuje v muzikálech. A nyní, jak se pochlubila na sociální síti, dostala i filmovou roli: "Ten okamžik, kdy vám velký hollywoodský režisér pošle scénář, napíše vám vaše filmové jméno, napíše vám jméno vašeho partnera, dodá že producent filmu se na pul roku stěhuje kvůli projektu z Izraele sem do LA. A že až to přečtu sejdeme se s mým hereckým partnerem na oběd... Sny se plní přátelé, už je to tak!"

Naďa Urbánková sice svou dceru před šoubyznysem několikrát varovala, nyní ale musela uznat, že Jana se dostala dál než ona a je navíc v USA i šťastně zamilovaná. Matka si s dcerou denně povídají přes internet a pravidelně se navzájem navštěvují v Čechách nebo v USA.



Přečtěte si
eisenbieger
4. 8. 2015 • 06:33

stara normalizacni kadrovacko v duchodu , je videt ze za hranicema si byla tak jednou a to s autobusem v chorvatsku ...

-bello-
4. 8. 2015 • 00:23

eisenbieger hm , takže si pamatujeme 9.8.1945 . Z kterýho francouzskýho slumu jsi to polocikánský poloarabský líný špinavý a arogantní maso koupil? Z toho ti musí bejt fakt blbě. Špínu Francie znám móóć dobře .Přeju ti to!!!!

-bello-
3. 8. 2015 • 23:58

eisenbieger magore, bejt v Česku, jsi za plotem. P.S. V Bohnicích.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.