Exkluzívní odhalení! Frontman Chinaski Michal Malátný a jeho skrytý boj s osudem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Exkluzívní odhalení! Frontman Chinaski Michal Malátný a jeho skrytý boj s osudem!

Tuto kytaru za 50 tisíc Malétnému na vinobraní ukradl muž v zelené bundě.
Tuto kytaru za 50 tisíc Malétnému na vinobraní ukradl muž v zelené bundě. (Facebook)

Jeden z nejúspěšnějších tuzemských zpěváků má velké tajemství! Na první pohled okolí ani fanoušci nic nespatří, je totiž ukryto v jeho pravé tenisce!Jde opravdu o natolik závažnou věc, že o tom dosud ani slova nešpitl?

Kapelu Chinaski a jejího šéfa Michala Malátného (45) zná v téhle zemičce snad každé malé dítě. Aby také, písně téhle skupiny jsou chytlavé na "první dobrou" a hrají snad z každého rádia, v kteroukoli denní či noční dobu. A ví se ledacos i ze zpěvákova soukromí, jako že má krásnou manželku a dvě roztomilé dcerušky. O to větším překvapením tak může být žhavé odhalení Ahaonline.cz, že tenhle sympaťák  skrývá tělesný problém! Proboha jaký?

Zatímco Michal se svou kapelou divoce křepčí na hudebních pódiích po celé republice, nikdo z jeho fandů ani náznakem nepostřehne fakt, že se zpěvák potýká s tělesným poškozením nohy. Konkrétně jde o chodidlo pravé nohy, které je značně zdeformováno! A podle toho jak Malátný na sobě při běžné chůzi ani při poskocích s kytarou nedává nic znát, jde zřejmě o deformitu utrpěnou již při narození.

"A teď si vezměte, že na rozdíl od většiny líných zpěváků, tenhle kluk hned jak mu čas mezi koncerty a rodinka dovolí, běží do fitka," prozradil dobře informovaný zdroj z jeho okolí. V posilovně prý obvykle tráví nejméně dvě hodiny, z toho dobrou polovinu na běžícím pásu, zbytek pak s trenérem vyčerpávajícím tréninkem s posilovací gumou! Právě tahle jeho silná vůle může stát za jeho úspěchy jak v osobním tak profesním životě. Zkrátka a dobře nezbývá, než tomuhle bojovníkovi s osudem bouřlivě zatleskat.

 



Autor: 

Přečtěte si
zzapp
3. 7. 2015 • 19:36

fortun...

lesnismes
3. 7. 2015 • 00:36

To je zase zprava jeste,ze to vim,jinak bych zrejme neusnul

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.