Red Baron Band slaví s Vargou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Red Baron Band slaví s Vargou

Red Baron Band tvoří zleva: Radek Horník (bicí), Paul Kowacz (kytara, zpěv), Mirek Jech (frontman, zpěv), Vilém Mikyška (klávesy), Jiří G. Rubeš (basová kytara).
Red Baron Band tvoří zleva: Radek Horník (bicí), Paul Kowacz (kytara, zpěv), Mirek Jech (frontman, zpěv), Vilém Mikyška (klávesy), Jiří G. Rubeš (basová kytara).

PRAHA – Hardrocková skupina Red Baron Band se poslední dobou těší mnoha úspěchům. Nedávno vydala již třetí desku Music Must Change, ze které klipová Remedy již čtyřikrát za sebou vyhrála internetovou hitparádu.


Zítra se kapela představí v pražském klubu Vagon na Národní třídě společně s legendou slovenského rocku, vynikajícím varhaníkem Mariánem Vargou, který oslaví 60. narozeniny. Pro velký zájem diváků je další koncert s Vargou přidán i na pozítří.

Minulou sobotu se skupina Red Baron Band probojovala do finále hudební soutěže kapel Líheň 2007, které se odehraje 12. dubna v ostravském klubu Templ. Další píseň z nové desky se dostala na kompilaci největších hitů rádia Kliknutím zvětšeteOasis, některé z těchto písní kapela zveřejnila zdarma na stránkách www.redbaronband.com. Red Baron Band ale není žádný nezkušený nováček a má za sebou koncertní i studiovou spo-lupráci s legendami českého rocku i jazzu, jako jsou zpěvačka Zuzana Michnová, klavírní virtuos Emil Viklický nebo vibrafonista Radek Krampl z ASPM.



Autor: (aaj)
Foto: www.redbaronband.com

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.