To, co Krainová, si může dovolit málokdo: Měsíčně vysolí balík! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

To, co Krainová, si může dovolit málokdo: Měsíčně vysolí balík! Proč?

Simona Krainová
Simona Krainová (Aha! - Alexandr Malachovský)

V dnešní době není snadné umístit děti do školky a nejen z tohoto důvodu volí rodiče jiné možnosti jako lesní, waldorfské nebo Montesorri školičky, které navíc upřednostňují alternativní způsoby výchovy a kladou důraz na svobodný rozvoj dětské duše. Pro poslední jmenovanou školku se rozhodla Simona Krainová s manželem, ale částky, které je to stojí jsou pro běžné lidi nepřijatelné...

Do alternativní školky chodí už starší syn Simony Krainové Max (4). Nyní přišel čas, aby na podzim nastoupil i jeho bráška Bruno, kterému budou tři. "Hrají si a zároveň se i učí. Mají tam hračky, co děti rozvíjejí a donutí je nad hraním přemýšlet a zdokonalovat se. Nenajdete tam obyčejné autíčko nebo panenku. Doma ale mají klasické hračky, takže o nic nepřicházejí," prozrazuje modelka v Blesku.


Jenže tím výčet vyložených pozitiv končí. V obyčejné školce totiž měsíčně zaplatíte plus mínus tisíc korun měsíčně, tedy částku, kterou zaplatíte v Montesorri za den! Je velmi jednoduché si spočítat, že Krainovou vyjde měsíc ve školce na 20 tisíc a od září to bude rovnou dvojnásobná částka. No řekněte, můžete si dovolit platit 40 tisíc měsíčně třeba vy?

Anketa

Mohli byste za školku platit 40 tisíc měsíčně?
Celkem 427 hlasujících



Přečtěte si
uprimna
25. 10. 2015 • 04:07

Jerry mě vždy pobavi Nevím co bych ji záviděla.Mám skvělou holčičku, zdravou a moudrou a v životě preferuji podstatně jiné a prirozene hodnoty. Divim se, že Krainove na ty falešny úsměvy někdo skáče a navíc dokaze říct, že ji závidí.

aveneta
5. 6. 2015 • 11:56

Ono vždy platí pořekadlo...zlatá střední cesta, každý extrém není dobrý, vidím to v rodině....synovi se velmi daří v životě i práci a jejich jediné dítě, tedy má jediná vnučka je vedená k extrémní náročnosti od mala, je jí 8 let a perfektně se vyzná ve všech značkách a ta by se nevysmrkala do neznačkového kapesníku...vše jen v té nejvyšší úrovni, je mi to líto, že z ní nikdy nebude taková normální holka, která by mohla zastávat určitě jistou úroveň, ale zrovna tak by v pohodě uměla i improvizovat či si odříci nepotřebné.... ale i to je holt život.

jerry
26. 5. 2015 • 07:25

Neustálá propagace této osoby je jasným signálem pro dospívající dívky. Kašlete na vzdělání, kašlete na morálku, investujte do svého vzhledu a nebojte se souložit s každým, u koho předpokládáte dostatečně tučné konto. Jednou to vyjde a jeden z nich to do vás pustí. Budete zabezpečeny do smrti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.