Blanka Bohdanová měla syna po čtyřicítce: Dodnes ji pěkně trápí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Blanka Bohdanová měla syna po čtyřicítce: Dodnes ji pěkně trápí!

Blanka Bohdanová
Blanka Bohdanová (Aha! – Marek Pátek)

„Můj tatínek si přál, abych měla pořádnou školu. To já jsem svého syna nikdy do ničeho nenutila a vždycky jsem se snažila podporovat ho v tom, co chtěl.“ Tak herečka Blanka Bohdanová (85) popisuje vztah se svým synem. Kde je ale pravda?

Bohdanová si dítě pořídila až po čtyřicítce a zpětně to popisuje jako výhodu. Syna si užívala a myslí si, že starší matky jsou starostlivější. Přesto se v té době hraní nevzdala a v rozhovoru pro časopis Sedmička vzpomíná na chvíle, kdy odjížděla hrát a doma zůstal samotný muž s uplakaným dítětem. Když se její syn rozhodoval, co bude v životě dělat, vystřídal toho více. Chtěl se stát lékařem, ale medicíny záhy nechal. Nakonec skončil u fotografování. A přesto, že mu nikdy s výběrem povolání neradila, byla ráda, že neskončil jako herec.

„Herci slavných rodičů jsou málokdy lepší než oni,“ prohlásila v rozhovoru herečka a vysvětlila, že by byla nerada, kdyby šel syn v jejích stopách a potom měl mindráky, tak, jak to vidí u některých hereckých kolegů. Těžko říci, jestli by byl její vztah se synem stejně idylický, kdyby se rozhodl být hercem. A jak tedy syn Vlado herečku trápí? Často a rád ji totiž fotí. „A já trpím jako zvíře, když se mám pak na výsledné fotografie podívat,“ dodává na závěr se smíchem Bohdanová.

Přečtěte si
fiva
29. 6. 2015 • 11:46

Jediné správné a spravedlivé je, že jednou každý zestárne, tzn. že i "amplituda" Třeba se potom změní i jeho názory.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.