Karpíšek z Vyprávěj si nedá pokoj: Po propuštění z blázince se vrací k tomu, co ho tam dostalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karpíšek z Vyprávěj si nedá pokoj: Po propuštění z blázince se vrací k tomu, co ho tam dostalo!

Ján Jackuliak si ve Vyprávěj zahrál roli Karpíška, partnerku mu hrála Veronika Žilková.
Ján Jackuliak si ve Vyprávěj zahrál roli Karpíška, partnerku mu hrála Veronika Žilková. (ČT)

Herec Ján Jackuliak (36), kterého u nás známe zejména coby polepšeného komunistu Karpíška ze seriálu Vyprávěj, skončil na konci dubna v blázinci. Nedávno ho pustili, ale vypadá to, že se vůbec nesnaží vyvarovat tomu, co ho mezi duševně choré přivedlo.

Bez ohledu na nedávné zdravotní problémy se totiž herec znovu naplno pustil do práce. Seriál, divadlo, bezpočet další projektů. Spousta práce, naprosté soustředění a žádný odpočinek – právě kvůli tomu se přitom ani ne před měsícem sesypal. Kdy tedy plánuje ubrat na vraždném tempu? Nebo chce znovu skončit v péči bílých plášťů? Podle webu cas.sk byl Jackuliak na psychiatrii tři dny poté, co na konci dubna bledý a strhaný přiběhl do budovy vysoké školy a vykřikoval, že ho chce někdo zabít.

Následně se herec ani trochu netajil tím, že v blázinci skončil kvůli přepracování. A tvrdil, že se polepší. „Ubral jsem. Měl jsem toho strašně moc, skoro patnáct hodin práce denně, ale všechno pokračuje dál,“ řekl Novému Času. Jenže, jak novináři záhy zjistili, hercův diář je stále plný a kromě natáčení jednoho z nejsledovanějších seriálů na Slovensku teď měl dostat ještě nabídku z českého seriálu.

Juckuliak kromě seriálu stíhá také divadlo a účinkuje v Bratislavě, Martinu, Praze a Brně. Na jeho bedrech leží také režie talkshow. To rozhodně není málo. A obavy vyjádřil i hercův otec. „Říkal jsem mu: ´Odpočiň si, vezmi si dovolenou´. A on na to: ´Tati, když něco nestihnu, tak mě příště neosloví,´“ povzdychl si Jackuliak starší.

Přečtěte si
beladona.
16. 5. 2015 • 22:41

PÁNOVÉ POZOR!!! UPOZORNĚNÍ!!! Jelikož stres( někdo mi ukradl identitu!) dokážu vyventilovat pouze jediným způsobem tj. divokým sexem, prosím všechny přítomné pány pokud možno s co největší výbavou a výdrží aby mi zanechali své tel. číslo. Nebráním se naprosto ničemu, všechny mé tělesné otvory jsou vám plně k dispozici, miluji S/M praktiky, skupinový sex, kaviár, piss apod. Meku promiň naše láska zůstává, ale musím ukojit svůj chtíč! Ty můj nejmilovanější trpaslíčku-žížalko

beladona.
16. 5. 2015 • 21:09

Vážení pokrytci myslím, že veškeré moje problémy tady způsobila vaše zášť a chorobná závist, závidíte nám, myslím sebe a meka, že jsme se našli, máme se rádi a prožíváme něco úúúžasného. Opravdu našla jsem tady svou životní lásku, jsem šťastná a pracujeme na tom aby naše š těstí bylo dokonalé. Podstoupím totiž vaginoplastiku, pro laiky nechám si zúžit pochvu. Mek se dokáže uspokojit pouze při análním styku( tam jsem ještě jakž-takž úzká) můj nejmilovanější mek má totiž poněkud menší mužství( cca 11cm při ztopoření). Nevadí mi to, ale ráda bych měla orgasmus při normálním styku což v současnosti nelze, nic totiž při souloži necítím. Takhle mi to mek musí dělat mým obřím dildem, mám pak sice několik orgasmů po sobě, ale ráda bych aby mi to udělal svým "Šmudlou" tak mu říkáme( podle Sněhurky a jeho velikosti ). Nicméně kdyby se tady našel někdo lépe vybavený pošlu meka k vodě a půjdu za hlasem své vagíny Takže pánové hlaste se!

kov3
16. 5. 2015 • 18:46

Diagnóza : paranoidná schizofrénia kombinovaná s nenažranosťou. Len nech si teraz zarobí, pretože v invalidnom dôchodku to bude potrebovať.

britva
16. 5. 2015 • 14:24

je to klasickej sysel. peníze, peníze a peníze. ať mu z toho jebne, zaslouží si to , maggor

ivoadler
16. 5. 2015 • 14:12

Když jsem v kurzu, tak musím hrát do zbláznění.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.