Fox si myslína Ládovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Fox si myslína Ládovou!

Křest jak má být! Šampaňské a (zleva) Pavel Trávníček, Jana Adámková, Klára Kolomazníková, Jana Švandová, majitel restaurace Fluidum Jiří Konhefr a Milan Pitkin.
Křest jak má být! Šampaňské a (zleva) Pavel Trávníček, Jana Adámková, Klára Kolomazníková, Jana Švandová, majitel restaurace Fluidum Jiří Konhefr a Milan Pitkin. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – „Nejraději bych si zazpíval nějaký duet s Ester Ládovou,“ přeje si zpěvák Patrik Fox (43). Na křtu alba zamilovaných písniček Dávno tě znám, jemuž spolu s exHolkou Klárou Kolomazníkovou (28) propůjčil tvář, se měl nejvíce právě k této vnadné zpěvačce a rosničce Frekvence 1.

Do luxusní restaurace Fluidum dorazili na pražské Vinohrady milovníci romantických písniček, kterých je na cédéčku z Producentského centra Františka Rychtaříka hned devatenáct. Někteří si také zavzpomínali na úplně první lásku.

„Moje první láska mi ve škole v přírodě nosila pořád loupáky. To mi bylo šest let,“ zavzpomínala kmotra alba a jedna z našich nejkrásnějších hereček Jana Švandová. To Milan Pitkin má zcela jiné vzpomínky! „V první třídě jsme měli učitelku, která nosila podvazky. Kvůli ní jsem nemohl kolikrát ani usnout,“ svěřil se hostům »koktavý« bavič.

Večerem provázela rosnička Jana Adámková, která se zapovídala i se zpěvačkou Evou Hurychovou, jež má na sampleru dvě písničky. Obě dvojnásobné maminky se shodly, že pro ně v životě znamenají nejvíc právě jejich děti. A Jana na Evě ještě obdivovala její odvahu otevřeně mluvit o domácím násilí, kterého je obětí.

Zpěvačka a moderátorka Dania z »óčkového« pořadu Breakout na křtu pilně pracovala a vyzpovídala snad úplně všechny včetně Nicol Lenertové, která se doma stará o ročního Jarouška a teď víc zpívá než moderuje. Pavel Trávníček přišel se svou novou přítelkyní a byl nejvíce potěšen z přítomnosti herce Jaroslava Sypala. Zpívající herečka Marcela Kyselová, známá z reality show deníku Aha! Zrození života, má na albu svůj hit Ztrácím Tě, který vyhrával v hitparádě Rádiožurnálu Česká 12. Kláře Kolomazníkové dělal doprovod její přítel Patrik Rokl a po slavnostním křtu se všichni zakousli do vybraných pochutin a kvalitního vína, kterými je restaurace Fluidum pověstná.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.