Pravda o rozchodu Bílé s Makovičkou: Zatloukání zpěvačky prozradilo víc, než chtěla! Co dlouho nikdo nevěděl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pravda o rozchodu Bílé s Makovičkou: Zatloukání zpěvačky prozradilo víc, než chtěla! Co dlouho nikdo nevěděl?

Lucie Bílá sice stále mlží, ale i z jejích diplomatických vyjádření vyplývá, že milostný vztah s Petrem Makovičkou je minulostí. Co za tím asi vězí?
Lucie Bílá sice stále mlží, ale i z jejích diplomatických vyjádření vyplývá, že milostný vztah s Petrem Makovičkou je minulostí. Co za tím asi vězí? (Foto: Aha! - Roman Souček, David Malík, ČTK, koláž Ahaonline.cz)

Krach dalšího vztahu Lucie Bílé (48) snad už nikoho nepřekvapil. Temperamentní zpěvačka na muže prostě nemá štěstí, případně oni na ni. Zlí a nepřející jazykové se tetelili pokaždé, když Slavice přišla o chlapa.  A protože má za sebou Lucie několik nevydařených manželství a mileneckých vztahů, rozhodla se pro novou taktiku a celkem jí to vychází. O pravém stavu věcí totiž vytrvale zatlouká. Avšak ten kdo čte mezi řádky, udělá si jasno celkem rychle.

Láska s bohatým podnikatelem Petrem Makovičkou už nebude, co bývala. To je jasné přes velmi opatrná a vychytralá vyjádření Bílé, i když se velmi snaží všechny kolem mást. Zároveň připouští, že něco není v pořádku, i když si to možná neuvědomuje. "Jestli se něco v našem vztahu změní, tak si buďte jistý, že o tom nikdo nebude vědět," práskla svou taktiku v rozhovoru pro Super.cz. A od té chvíle už jen strategicky mlžila, jenže o nějaké lásce nepadlo ani slovo.


"Náš vztah je nemediální a předpokládám, že to tak do budoucna zůstane," vyjádřila marnou naději Lucie Bílá a pokusila se to doložit vzpomínkou na sladké počátky románku, jehož budoucnost nevypadá růžově: "Nikdo dlouho nevěděl, že spolu vůbec chodíme, tak ať si každý domyslí, jak to máme mezi sebou teď." Z této rafinované věty si však člověk snadno dovodí, že když to tak bylo tenkrát, tak by i o rozchodu dlouho nikdo neměl znát pravdu. Alespoň do té doby než všechno vyšumí nebo se nenajde nový sameček.
Dalšími výroky Bílá jen zatlouká hřebíčky do rakve svého snu o dokonalém vztahu. "Jsem ráda, že spolu můžeme žít. Mám vedle sebe anděla," říká. Ruku na srdce, nemluvila by o svém milém trochu jinak? Ani slovo o vzájemné vášnivé lásce, ani fotka milenců na sociální síti, která by potvrzovala partnerskou idylku. Lucie se sice snaží pravdu skrýt, ale prostě jí to nejde. Prohlášení, že "jestli si na něj některá brousí zuby, tak ať ještě chvilku počká", a že "Petr je anděl a já ho jen tak k nějaké jiné nepustím", znějí velmi nepřesvědčivě a ona chvilka, kterou si na Makovičku mají případné zájemkyně počkat, asi moc dlouhá nebude.



Přečtěte si
inocenta
1. 1. 2017 • 14:50

Potřebovala bych někdy umýt okna......

avion
11. 7. 2015 • 13:04

Kdo by taky s takovou dominou a ještě starou vydržel?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.