České Miss: Jako dámičky sbalíme Jákla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

České Miss: Jako dámičky sbalíme Jákla!

Petr Jákl si na večírku užíval přítomnosti Českých Missek, které se na tuto akci patřičně vystrojily.
Petr Jákl si na večírku užíval přítomnosti Českých Missek, které se na tuto akci patřičně vystrojily. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – „Hrát si na dámičky a sbalit Jákla, to je bombička!“ chichotaly se fi nalistky České Miss v Music clubu Face To Face. Nejpůvabnější české krasavice se totiž na slavnostní Film párty, kterou každý měsíc pořádá »primácká« rosnička Romana Vítová (29), oblékly, nalíčily a načesaly jako opravdové prvorepublikové slečinky.

„Nechtěla bych žít v téhle době. Víte, jak dlouho by mi trvalo, než bych takhle upravená mohla vyjít z domu? Musela bych vstávat minimálně o dvě hodiny dřív!“ nechala se slyšet kralující Česká Miss Lucie Hadašová (20).

Lucie se svými spoluvítězkami Evou Čerešňákovou (20), Lilian Sarah Fisherovou (22) a miss posluchačů Blankou Javorskou (22) na V.I.P. mejdanu k filmu Obsluhoval jsem anglického krále, opravdu zazářily a jejich kráse neodolal ani kaskadér Petr Jákl. Ten měl sice většinu večera oči jen pro svou přítelkyni Romanu Vítovou, kterou si letos vezme, ale neubránil se ani pohledům na okouzlující missky.

„Film Obsluhoval jsem anglického krále jsem ještě bohužel neviděla, ale určitě se s Petrem na něj do kina vypravíme,“ přiznala deníku Aha! Vítová, která večírkem provázela. Po zbytek času pak doplňovala vitamíny z rautového stolu, který obývaly polonahé slečny a nabízely vybrané pochoutky rovnou ze svých nahých těl. Na Film Party se přišel podívat také herec Pavel Nový. Ten opět nezklamal a dorazil ve svých oblíbených kraťasech a kšiltovce. Celý večer ho zajímaly buď spoře oděné slečny, nebo na sebe upoutával pozornost, když začal blbnout s koštětem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.