Svlíkačka Naďa Vinecká: Jak se cítila, když jí Kolář strčil prsty do rozkroku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Svlíkačka Naďa Vinecká: Jak se cítila, když jí Kolář strčil prsty do rozkroku?

Naďa zná Petra Koláře už léta. Prý to byla obyčejná opilecká taškařice.
Naďa zná Petra Koláře už léta. Prý to byla obyčejná opilecká taškařice. (Foto: showpix, ara)

Zpěváka Petra Koláře tak neuvěřitelně sebral vzpomínkový koncert na zesnulého kolegu Petra Muka, že během večera musel osahávat 4 slečny a té poslední detailně prozkoumával obsah kalhotek i zadnici. Co na to říká herečka Naďa, která se na place svléká, když jiné herečky nechtějí?

„Prostě dvě hovádka se po letech potkala, opila a dělala hovadiny,“ svěřila se Blesku s tím, že se na této ochmatávací akci nechtěla zviditelnit. „Věřte, že z toho taky nejsem nadšená, ale na druhou stranu, kdo z nás někdy neudělal ostudu,“ dodává Vinecká.

A není to tak, že by Koláře potkala ten večer, prý je pojí 15 let přátelství a spolupracovali na několika muzikálech. Zpěvák dokonce tvrdí, že se takhle jenom bavili a o nic nešlo. No, těžko říct, jestli jeho přítelkyně Lenka projeví stejnou dávku pochopení…



Autor:  mpa,vin

Přečtěte si
vlaku
26. 2. 2015 • 16:25

Vždyť z jejich strany o nic nejde. Akorát je se.re, že to někdo zveřejnil. To patří předce k jejich image. Zachlastat, zahulit, roztáhnout a nechat si za to zaplatit. Tohle je bohužel samozvaná VIP českého národa, společně s tunelářema, justiční mafií a zlodějskými politiky. Vůbec se nedivím, že mladí dostudují a utíkají za hranice tohoto absurdistánu. Kdo má v hlavě ví, že mu taday pšenka nepokvete. Podsvětí ovládá celý náš zkorumpovaný systém. Politici je šetrně nazývají šedou eminencí, nebo lobysty. Firma Miss dodává na trh roztahovačky extratřídy.Jinak v nižších třídách jsou majitelé podobných firem nazýváni pasákmi. Jsou exportovány na večírky vrcholových, prachatých sportovců nebo jako společnice vlivných pracháčů, či jejich potomků. Když dobře a na správném místě roztahuje, tak si zahraje dokonce v nějakém televizním seriálu nebo filmu.

peecek
26. 2. 2015 • 15:49

ostudu si udělal každý, ale ne!,, ve čtyřiceti.

anezat
26. 2. 2015 • 15:44

Díky za pracovní nabídku, ale nebudu se namáhat.

vuhp
26. 2. 2015 • 12:38

Fuj. Vždycky mně Kollář přišel nechutný , ted už vím proč. Asi jeho sláva upadá , tak neví jak by se zviditelnil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.