Mají Halininy »Minutky« na kahánku? Velké nesrovnalosti s penězi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mají Halininy »Minutky« na kahánku? Velké nesrovnalosti s penězi!

Halina Pawlowská sice vaří, ale za čí peníze?
Halina Pawlowská sice vaří, ale za čí peníze? (TV Nova)

Na Kavčích horách mají, zdá se, problémy. Česká televize totiž není schopná doložit, kdo platí výrobu pořadu Minutky paní Haliny. Vysílací rada usoudila, že pořad díky sponzorů domácích spotřebičů, za což by veřejnoprávní televizi mohla hrozit pokuta.

„Za výrobu pořadu Česká televize nic neplatí,“ řekla serveru iDnes.cz mluvčí České televize Alžběta Plívová s tím, že pořad vyrábí na klíč produkční společnosti Frmol. Jenomže právě to, kdo za výrobu platí, je zásadní otázka! Jinak by se totiž celý pořad dal považovat za jednu velkou skrytou reklamu (konkrétně na spotřebiče Eta) a televizi hrozí milionová pokuta.

ČT se nařčení brání, ale do odpovědí se jí nechce. „Omlouvám se, ale vzhledem k tomu, že z tiskové zprávy Rady pro rozhlasové a televizní vysílání víme, že bude zahajovat s ČT správní řízení, dále se už v této věci prozatím vyjadřovat nebudeme,“ dodala mluvčí Plívová. K situaci se nechce vyjadřovat ani firma Eta.

 

 



Přečtěte si
govana
4. 2. 2015 • 08:48

jen trapná jak ji slyším přepínám.Je tak tlustá a obléká malé oblečení prsy jí tečou ,Její špeky jsou nechutné ať zůstane spisovatelka ,je mohutná a okoukaná to samé Gondíci,člověk byl rád že zmizí z televize a oni opět na Primě.

mekanik
3. 2. 2015 • 13:47

ar-ale mně to vážně zajímá

defakto
3. 2. 2015 • 10:11

..... to , že sem tam napíše nějakou malou brožurku (to snad není ani kniha ) to všichni víme , pokud vím Halina vystudovala dramaturgii tak sem tam něco napíše , ale je odvaha říct , že je spisovatelka . Já proti ní nic nemám , je ale fakt , že pokud jeli Banánové rybičky nemusela v TV "hrát" ani dělat reklamu. Koho všeho dotuje je samozřejme její věc , naučila své děti spoléhat se na ní a tak to nejspíš běží dál. A Halině nic nezávidím , já mám taky hezký dům a mám se docela dobře .

ararat
3. 2. 2015 • 09:43

mek...ty nejsi ani upřímný ani tě to nezajímá a vlastně proč by tě to mělo zajímat že?...nic ti taková informace nedává a ani to tady nepatří...tak že nazdárek

ararat
3. 2. 2015 • 09:39

šejdíři stejně ji to nepomůže

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.