Dáda Patrasová šílená strachy: Vezmou mi jediného vnoučka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dáda Patrasová šílená strachy: Vezmou mi jediného vnoučka!

Dáda má strach.
Dáda má strach.  (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek)

Mezi Felixem Slováčkem juniorem (31) a matkou jeho tříletého syna Kateřinou (31) to prý neklape! Pro Felixovu matku Dádu Patrasovou (58) je to bolestná situace. Rozchodem mladých rodičů hrozí, že s manželem Felixem (71) přijdou o jediného vnoučka!

Podle člověka, který má k Felixovi juniorovi blízko díky muzikálu Sněhová královna, je jejich vztah v krizi. „Žijí si každý po svém,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Divadla Hybernia. „Nikam spolu nechodí, jsou každý zvlášť. A Kateřina je každou chvíli doma u rodičů na Moravě. Většinou i s malým,“ tvrdí dobře informovaný zdroj.

To ostatně potvrdila i sama Dáda! Na otázku, zda byl u nich vnouček s maminkou na Vánoce, odpověděla: „Při Štědrovečerní večeři jsme byli čtyři – já, manžel, syn Felix a dcera Anička.“

Junior mlží

Kateřina byla s malým u rodičů. Bez jeho táty Felixe. Dárky pro vnoučka si prý vyzvedli až na Silvestra. Pokud by se rozešli, tak už by Dáda vnuka tak často nevídala, ne-li vůbec. K partnerské krizi svého syna se Patrasová odmítla vyjádřit. „Nebudu o tom mluvit, je to jeho věc,“ řekla rázně.

Sám Felix junior mlží: „Je to nesmysl. Jak jste na to přišli?“ reagoval na přímou otázku. Je ale vedle nadaného muzikanta taky zdatný herec. Kromě Hybernie působí ještě v Semaforu a čeká ho premiéra na Jezerce. Zahrát údiv a vyhýbavou odpověď do autu, je pro něj hračka.
Víte že....
Jsou spolu 35 let!
Dagmar Patrasová a Felix Slováček jsou jedním z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Jsou spolu už 35 let. Stáli při sobě vždy v dobrém i zlém. Nikdy by se nerozešli. „Nás rozdělí až smrt. Doufám, že za dlouho,“ říká Felix senior. O to bolestnější je pro ně krize vztahu a lásky jejich syna a jeho partnerky!



Autor:  höh

Přečtěte si
ararat
31. 1. 2015 • 14:29

ty taky nevíš o čem je řeč..fakt plem plem

ararat
31. 1. 2015 • 14:27

ty už jsi někoho vychovala,že tady mektáš něco výchově?

ararat
31. 1. 2015 • 14:26

čamrda se nezapře to je sranda

ararat
31. 1. 2015 • 14:07

trapko, máš ji pod sebou slepoňo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.