Marie Retková: O vztazích s vlastní a nevlastní dcerou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marie Retková: O vztazích s vlastní a nevlastní dcerou

Marie Retková s dcerami a manželem.
Marie Retková s dcerami a manželem. (Foto: archiv Marie Retkové )

Hlasatelská hvězda Marie Retková (58) má Silvestr spojený s mnohem osudovější událostí, než je oslava Nového roku. Zatímco ostatní práskali rachejtlemi, ona rodila dceru Majdu (32). K ní ještě vyvdala druhou dceru – Andreu. Jaké mají dnes vztahy?

Hlasatelka tenkrát přenášela už 14 dní a každý den ji čekala kontrola v nemocnici. Nakonec ale jedna z doktorek rozhodla, že už zůstane ležet v nemocnici. Bylo to právě na Silvestra a odhad byl správný. „Odpoledne to přišlo. Dál mám pak z večera v paměti, že když na chvíli ustaly kontrakce, slyšela jsem z vedlejší místnosti z televize kolegu Miloše Frýbu,“ vzpomíná Marie Retková v deníku Blesk.

„Teprve před dvanáctou hodinou přišla na svět Majda. A mně se najednou chtělo jít slavit,“ říká dále hlasatelka. Svoji druhou dceru Andreu poznala zároveň s budoucím manželem Petrem. Bylo jí tenkrát 10 let a maminku ztratila při tragické autonehodě. Podle toho se také odvíjel její vztah s Retkovou. „Byla jsem hned začátku kamarádka-matka na plný úvazek. Bylo mi třiadvacet. Neměla jsem potuchy, co dítě obnáší, jaká je to zodpovědnost. Brala jsem jí jako kámošku, a tak jsme si spolu třeba daly pivo, a já se pak divila, proč se tak směje,“ vzpomíná dojatá hlasatelka. A dobré vztahy všem vydržely dodnes. Když přišlo na vnoučata, pomáhala celá rodina, hlavně dcera Magdalena. Andrea totiž udělala z Marie Retkové babičku v 39 letech! „Babičkovství jsem brala doopravdy, ale byla jsem v té době ukrutně pracovně vytížená, tak Ajce hodně pomáhala dcera Majda,“ dodává Retková, která fungovala hlavně o víkendu a prázdninách.



Přečtěte si
babapsi
7. 1. 2015 • 17:34

retková byla vždycky hrozná, nemám jí ráda ani v rozhlase - vždy vypínám krá.vu protekční jednu vlezlou ...

ivoadler
7. 1. 2015 • 11:22

Retková se svým strojeným úsměvem je mi z duše protivná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.