Moderátorka Novy Markéta Fialová: Teď přišla i o auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Moderátorka Novy Markéta Fialová: Teď přišla i o auto!

PRAHA – Těžký týden zažívá moderátorka Televizních novin na Nově Markéta Fialová (37). Nejprve ji v médiích módní návrhářka Alice Abraham obvinila, že jí nechtěla vrátit zapůjčené šaty, a teď jí navíc ukradli její automobil, stříbrný Ford Focus!


„Říká se do třetice všeho zlého, takže jen čekám, co bude ta třetí pohroma,“ posteskla si Fialová. „Paní Abraham o mně lhala, a pokud v tom hodlá pokračovat, tak celou kauzu ohledně půjčených šatů předám soudu. To ukradené auto je ale horší. Měla jsem v něm dvě autosedačky pro své holčičky, spoustu oblíbené muziky a novou bundu,“ smutní oblíbená moderátorka.

„Auto jsem měla ještě večer zaparkované před domem a ráno už tam nebylo. Nejdřív jsem myslela, že jsem blbě zaparkovala a auto mi odtáhli, ale pak se ukázalo, že ho někdo ukradl. Nejhorší na tom je, že bez auta skoro nikam nemůžu se svými dětmi,“ dodává Fialová, která se teď modlí, aby policie zloděje našla. Policejní statistiky jí ale příliš nadějí nedávají. Jen v Praze denně zmizí více než 20 aut a objasněnost krádeží je jen něco kolem 7 procent...


Autor: (efk)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.