Expremiéři to schytali: Podle čtenářů vládli mizerně, podle odborníka nebodují ani v oblékání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Expremiéři to schytali: Podle čtenářů vládli mizerně, podle odborníka nebodují ani v oblékání!

Expremiéři a jejich partnerky nebodovali ani v oblečení, ani v přízni čtenářů.
Expremiéři a jejich partnerky nebodovali ani v oblečení, ani v přízni čtenářů. (Aha! - Martin Hurda)

Hned tři bývalí předsedové vlády se sešli na středeční premiéře divadelní hry Cyrano v Divadle Radka Brzobohatého. Jak to Petru Nečasovi (50), Janu Fischerovi (63) a Jiřímu Paroubkovi (62) s manželkami slušelo? Pro Aha! hodnotil stylista Petr Lukeš.

Spíše na den! Petr a Jana Nečasovi
Pan Nečas je oblečený velmi hezky, až na příliš dlouhý rukáv od saka, který by si zasloužil být kratší, tak, aby nespadal přes ruce. Styl se však hodí spíše na denní nošení více než na premiéru. Pokud už bychom akceptovali oděv, tak za změnu by rozhodně stály boty, kdy na večer by byly vhodnější oxfordky. U paní Nagyové (Nečasové) by malé černé šaty vypadaly rozhodně elegantněji.

Petr a Jana Nečasovi


A co ten nehet?! Jiří a Petra Paroubkovi
Jiří Paroubek má velké kalhoty a, co hůře, navíc příliš dlouhé. Tmavý trojdílný oblek by byl dobrý nápad, kdyby ovšem správně velikostně a střihově seděl na postavě, což v tomto případě neplatí. Bílá košile by byla vhodnější a na nohy samozřejmě patří oxfordky. Paní Paroubková by potřebovala uzavřené boty, ten růžový nehet vévodící nohám se na večer nehodí.
Jiří a Petra Paroubkovi

Mladší lepší než starší: Janové a Dana Fischerovi
Pan Fischer dal na nohy rovnou sportovní boty, k nim společenské kalhoty a sportovně elegantní sako, neladící ani barevně, ani stylově, ani materiálově k sobě. Rozhalenka na košili zpod které kouká tričko se dá s trochou snahy akceptovat na Jamesi Deanovi v Rebelovi bez příčiny. Ne však v divadle a na expremiérovi. Z manželky není moc vidět pod kabátem a tak zmíním jen boty, které by opět měly být uzavřené. Mladý pan Fischer se oblékl výborně. Dalo by se zapřemýšlet, zda na premiéru správně, ale každopádně mu oblečení skvěle padne.

Janové a Dana Fischerovi

Čtenáři rozhodli: Ani jeden nevládl dobře

Zajímá vás, jak vidí čtenáři zmiňované tři expremiéry z pohledu jejich výkonů v čele vlády? Včera jsme na našem webu uveřejnili anketu, která nedopadla zrovna lichotivě. Podle hlasujících stáli všichni tři pánové za starou belu. Anketa nicméně stále běží a na její aktuální výsledek se můžete podívat ZDE.



Přečtěte si
illis
21. 12. 2014 • 11:20

anezat Ta jde ještě dál, v úryvcích z knihy se vyjadřuje k manželce Petra Nečase, prý mu nerozumněla, nezajímala se o jeho práci. Tahle se o jeho práci a hlavně v noci zajímala až moc, až to odnesly stěny v Hrzánském paláci . Rodina byla u Nečase na prvním místě , kvůli ní se v roce 1997 odmítl stát ministrem vnitra a kvůli takové kobyle přišel o svůj post. Ten bude ještě na svoji skvělou rodinu rád vzpomínat, ale před tou udřenou kobylou to nesmí dát znát .

anezat
19. 12. 2014 • 18:11

Není tu bohužel přímá demokracie, tak nikdo z nich nemá žádnou zodpovědnost, tudíž se smějí. Smutné je, že se chechtá i kobyla Nečasová-Nagyová.

mirkazam
19. 12. 2014 • 16:06

Je smutné, že hodnotíte oblečení těchto ,,expertů ",místo aby zalezli ,po těch svých průserech.

prroud
19. 12. 2014 • 12:19

Zase za ne bude tahat horky kastany z ohne Putin,jako vzdycky,za nas posery se nikdy nikdo jinej nevzal,nez Rusove!

prroud
19. 12. 2014 • 12:17

Protoze lidi na to nemaji koule,udelat si doma poradek!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.