Ivana Andrlová: Dramatická autonehoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivana Andrlová: Dramatická autonehoda!

Ivana Andrlová
Ivana Andrlová (Reprofoto ČT a ara)

Režisér Tomáš Magnusek obsadil Ivanu Andrlovou do svého seriály Stopy života, i když prý během natáčení měla plno poznámek a nepříjemných připomínek. Jedna ze scén během natáčení byla ale tak nebezpečná, že si ji zapamatovali oba.

Jedná se nehodu, kdy do auta herečky narazí dodávka. „Když mi Tomáš Magnusek přinesl smlouvu, řekla jsem mu, že v tom autě nechci sedět já. Ne, že bych byla takový srab, ale buď to bude definitivně, ale ne abyste mě jenom zmrzačili, to si nepředstavujte.“

A dobrý pocit neměl z natáčení ani režisér. „Byly to nervy, protože i když jsme uzavírali silnici, lidem je jedno, že tam stojí policajti, jedou dál. Zvlášť jsem měl strach, aby se Ivaně Andrlové nic nestalo.“

Nakonec ale všechno dobře a ani jedna kost nebyla zlomena. Na natáčení měla produkce jenom jeden pokus a na to, jak to dopadlo, se můžete podívat v dalším dílu seriálu Cesty života na TV Barrandov.

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.