Psycholog a grafoložka nad dopisem na rozloučenou od Bartošové: Temné poselství mezi jeho řádky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Psycholog a grafoložka nad dopisem na rozloučenou od Bartošové: Temné poselství mezi jeho řádky!

Ivetin dopis na rozloučení vypovídá víc, než by se mohlo na první pohled zdát.
Ivetin dopis na rozloučení vypovídá víc, než by se mohlo na první pohled zdát. (Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan)

Dopis na rozloučenou, který neměl nikdo vidět, není jen prosté rozloučení zpěvačky Ivety Bartošové (†48) se svými nejbližšími. Poté, co jeho pravost potvrdila grafoložka, si ho pozorně přečetl další odborník – psycholog. A ten z něj vyčetl další smutná fakta…

Dopis zkoumala grafoložka Zuzana Dobiášová. „Mohu potvrdit, že ho s velkou pravděpodobností psala sama zpěvačka. Soudím tak podle jejích dřívějších rukopisů,“ prohlásila grafoložka, která dodala, že Bartošová měla mnoho znaků v písmu, podle kterých lze rozeznat, jestli text psala ona či nikoliv. „Hodně výrazné je například zmenšené písmenko O, zfalšovat takový dopis je velmi složité a rozeznatelné,“ dodala pro Blesk odbornice.

Co Iveta napsala:

MILÍ NEJDRAŽŠÍ,
PROSÍM ODPUSŤE MI,
JENOM VÁM PŘIDÁVÁM STAROSTI.
ZBOŽŇUJU VÁS.
TOHLE UŽ SE NEDÁ ZVLÁDNOUT.
MILUJU VÁS, HLAVNĚ ARŤO – ODPUSŤ – TVOJE NAVŽDY MÁMA.
BUDU SE SESHORA NA VÁS DÍVAT. POŘÁD.

ARŤO,
JSI DOSPĚLÝ, POCHOPÍŠ TO.
A TOBĚ PEPO – MILÁČKU,
DĚKUJU ZA ZÁCHRANU ŽIVOTA.
DĚLAL JSEM VŽDY JEN TO NEJLEPŠÍ.
UŽ DLOUHO NEMŮŽU.
VAŠE IVETA A MÁMA.
PLÁČU, PROMIŇTE.



Nad dopisem na rozloučenou se pozastavil psycholog Jeroným Klimeš. „Vypadá to na bilanční sebevraždu, což potvrzují slova: TOHLE UŽ SE NEDÁ VYDRŽET nebo UŽ DLOUHO NEMŮŽU,“ tvrdí odborník. Ten přiznal, že přesně neví, co si představit pod slovem ZVLÁDNOUT, tedy co jím přesně chtěla Iveta Bartošová vyjádřit. „Nejspíš měla na mysli návrat do dvorany slávy. To samozřejmě už reálné dlouho nebylo,“ myslí si. Dále se pak odborník zaměřil na dvě části z dopisu.

BUDU SE NA VÁS DÍVAT
„Zajímavé je, že svůj posmrtný život bere jako faktum,“ říká psycholog.

DĚLALA JSEM VŽDY JEN TO NEJLEPŠÍ
„To není pravdivá věta u nikoho, natož u Ivety Bartošové. Tedy nezdá se, že by měla svůj život nějak zpracovaný. Spíš se podobá šachistovi, který ví, že se ta partie nedá vyhrát, tak prostě položí krále.“



Autor:  ph,dat

Přečtěte si
hejhej
4. 11. 2014 • 15:15

erene: To bude někdo kupovat???

hejhej
4. 11. 2014 • 15:14

erene: Přesně tak se chovají zakomplexovaní blbci, kteří nic neumějí, tak alespoň týrají své protějšky fyzicky i psychicky.

henes
4. 11. 2014 • 09:10

Proboha jděte z Bartošovou už do hajzlu,koho ty Vaše debilní články zajímají..

erene
2. 11. 2014 • 23:53

To manželství Dariny a Rychtáře nebylo o tom,že by byli rovnoprávní..vůbec ne..on tam vládnul a Darina musela plnit jeho rozkazy a radši je plnila,jinak by bylo zle..tak jak kontroloval Ivetu,tak dávno kontroloval Darinu..dříve,když ještě neexistoval mobil,jí sledoval jestli náhodou nepřišla pozdě z práce a někoho nemá..a když třeba přišla o něco později,tak jí hned vyslýchal,kde se zdržela a jak si to představuje !

erene
2. 11. 2014 • 23:42

Fyzické násilí se stupňuje..proto je nepravděpodobné,že by jí tak brutálně napadnul poprvé až před dvěma lety..kdepak..to už začalo fackami a pokračovalo daleko dřív..Darina se za to pochopitelně styděla a zároveň se obviňovala,že si za to může sama..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.