Topolánková hledá chlapa! A její manžel hubne kvůli milence… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Topolánková hledá chlapa! A její manžel hubne kvůli milence…

Mirek Topolánek se rozhodl skoncovat se svojí nadváhou.
Mirek Topolánek se rozhodl skoncovat se svojí nadváhou. (archiv)

PRAHA – Pavla Topolánková (51) čeká na novou lásku! Zřejmě se už tak smířila s tím, že ji manžel, premiér Mirek Topolánek (50), definitivně vyměnil za mladší milenku Lucii Talmanovou (39), s níž čeká dítě. Topolánek se teď navíc rozhodl zhubnout a zlepšit si fyzičku. „K tomu jsem ho nutila celý život a nikdy to neudělal,“ stěžovala si zhrzená Topolánková.

Premiér v posledních měsících ztloustl a váží už 120 kg. Předsevzal si tedy, že shodí 15 kilo. S hubnutím to myslí vážně a vrhl se na sport. Po zasedání vlády si chce jednou týdně zajít na sálový fotbálek a k tomu si ještě dvakrát týdně zapinkat tenis. Vládní kuchař Václav Nesnídal také premiérovi výrazně upravil jídelníček. „Dostává teď více zeleniny, celkově je jeho jídelníček pestřejší. Dříve se na vládě podávala samá pečená kolena a omáčky. Teď ale premiér například snídá jen džus a actimel,“ prozradil deníku Aha! mediální poradce premiéra Martin Schmarz. Topolánek se také rozhodl přestat kouřit a už dva týdny nevzal cigaretu do úst. Následuje tak svoji milenku Lucku Talmanovou, která kvůli těhotenství přestala kouřit před čtyřmi měsíci.

Topolánkova manželka Pavla se diví, že začal s dietou až teď, když ho k tomu neúspěšně nutila celý život. Popřála mu přesto v jeho snaze zhubnout hodně štěstí. Podotkla ale, že to na něm zatím není příliš vidět. A sama si teď hledá jiného chlapa! V televizním pořadu Banánové rybičky totiž na otázku, kdy potkala svoji životní lásku, řekla: „Já jsem teď ve fázi, kdy spíš čekám, že ji teprve potkám.“ Na dotaz deníku Aha!, jestli už je nový muž na obzoru, odmítla odpovědět. Zatím se ale na večírcích objevuje sama, bez mužského doprovodu. Dočká se brzy své životní lásky?

2.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.