Čerstvá vdova Ilona Svobodová: Objevil se nový dědic po muzikantu Skoumalovi (†76)! Utajený syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čerstvá vdova Ilona Svobodová: Objevil se nový dědic po muzikantu Skoumalovi (†76)! Utajený syn!

Petr Skoumal svůj boj s rakovinou.
Petr Skoumal svůj boj s rakovinou. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, ČTK, Facebook.com, ara)

Tak to je překvapení! Hudebník Petr Skoumal (†76) měl vedle synů Filipa (23) a Kryštofa (38) ještě třetího potomka. Dědictví se tak nejspíš bude dělit i s utajovaným synem Davidem (46) na třetiny.

Není žádnou novinkou, že měl zesnulý hudebník z dlouholetého vztahu s herečkou Taťanou Fischerová (67) postiženého Kryštofa (38). Už v útlém chlapcově věku ale rodinu opustil. S hvězdou seriálu Ulice Ilonou Svobodovou (54) si po letech pořídil Filipa (23). O Davidovi, kterého má s další ženou, ale ví jen málokdo...

„S Davidem v kontaktu nejsem, viděl jsem ho naposledy jako mladého kluka. Ani nevím, jestli dorazí na pohřeb, dlouho jsem o něm nic neslyšel,“ řekl deníku Aha! Skoumalův parťák Jan Vodňanský (73).

Podle informací Aha! měl David pošramocené vztahy s herečkou Ilonou Svobodovou, kterou si vzal jeho táta za ženu. „Vždycky, když došlo na téma Ilona Svobodová, říkal: S tou pání já nechci mít nic společného,“ prozradil deníku Aha! zdroj z jeho okolí. Zůstává tedy otázkou, zda se na pondělní smuteční obřad, který se uskuteční ve Strašnickém krematoriu v Praze, vůbec dostaví...

Podědil talent po otci

David se živil jako redaktor či televizní dramaturg a jako jediný podědil po otci lásku k hudbě. Řadu let měl totiž kapelu. Z té však v roce 2008 odešel a začal se věnovat fotografii, zejména portrétům a aktům. „V tom hraje roli samozřejmě přitažlivost a to, že se mi líbí ženy,“ komentuje nejstarší Skoumalův syn svou tvorbu.

Má strach z lidí

Možná i proto, že je David introvert a straní se zájmu médií, o něm veřejnost dosud nevěděla. „V soukromém životě mám trochu strach z lidí,“ řekl David Skoumal v jednom z mála rozhovorů, které kdy poskytl.



Přečtěte si
beladona
2. 10. 2014 • 21:21

erene podle toho co sem pleteš, normální nebudeš ani ty Františku nech na pokoji a přečti znova, slabiku po slabice o čem ten článek je. Říkám to proto , že někteří disablové nejsou schopni souvislé četby a pak neví o čem text je a melou pantem o něčem úúúplně jiným

denia
2. 10. 2014 • 17:55

No rozhodně pan Skoumal úroveň národa nevylepšil.Aspoň,že psal hezké písničky.

denia
2. 10. 2014 • 17:53

Je to smutná záležitost,když někdo umře,ale myslím,že to také může být upozornění ženám,které vyžadují od svých mužů 100% věrnost až za hrob Není šance je uhlídat,vždyť stačí chvilka a zárodek se klube na svět.

ararat
2. 10. 2014 • 16:28

eeeeee,naštěstí je to o diskuzi na to,aby se tady někdo něho tázal,navíc lopata o 7 pádu s kým čím opět nezaujala...bože oxallis ještě že je to anonymní,v reálu bys měla boule,jak broskve

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.