Manželka expremiéra Grosse Šárka: Opouští svého nemocného muže? V Česku už nemá trvalý pobyt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manželka expremiéra Grosse Šárka: Opouští svého nemocného muže? V Česku už nemá trvalý pobyt!

Opravdu zrušili Grossové trvalý pobyt omylem? Nebo je za tím něco jiného?
Opravdu zrušili Grossové trvalý pobyt omylem? Nebo je za tím něco jiného? (Aha! - Zbyněk Pecák)

Manželé Grossovi vlastní na americké Floridě luxusní apartmán, který si koupili poté, co se Stanislav doslova přes noc stal zázračně multimilionářem. Teď to skoro vypadá, že Šárku čeká stěhování, zatímco její vážně nemocný manžel je připoután k lůžku a musí pravidelně navštěvovat specializovanou kliniku v Praze. Podle oficiálního dokumentu totiž jeho žena už v Česku nemá trvalý pobyt.

Grossová Šárka: Zrušen trvalý pobyt na území ČR. Tohle strohé oznámení stojí ve výpisu z katastru nemovitostí. Zjednodušeně řečeno to znamená, že trvalý pobyt už by měla mít blonďatá dáma na území jiného státu a tudíž by měla úřadům odevzdat i občanku.

Situace je ale, jak se zdá, mnohem komplikovanější. Když totiž s otázkou na změnu pobytu konfrontoval Grossovou Blesk, byla překvapená. Prý v Česku nikdy trvalý pobyt nerušila a pořád ho tady má. „Mám normální trvalý pobyt v České republice a nikdy tomu nebylo jinak,“ tvrdí reportérům blondýnka a říká, za vším musí být nějaká bota, čímž zřejmě myslí chybu úředníků.

Je to ale pravda? Podle advokáta si většinou lidé zařizují zrušení trvalého pobytu ze dvou důvodů. Za prvé se chtějí schovat před exekutory, což však u bohatých Grossových zřejmě nehrozí, nebo už mají jiné státní občanství. Jak to tedy je? Snad se to brzy dozvíme.



Přečtěte si
rezacek
23. 9. 2014 • 09:24

Zato tobě odešla už vyjmenovaná slova.

rezacek
23. 9. 2014 • 09:22

Opouští Grosse, ale určitě ne jeho kreditku - ten křišťál si už stejně nepamatuje ani PIN a brzo se ani nepoškrábe v pr/deli. To přeci jeho kantýnská nemá zapotřebí.

6010
23. 9. 2014 • 09:21

Krysy opouští loď. On Gross je takový prosťáček, že jim to možná i poradil.Dědické řízení zde neproběhne, stát jim ten majetek nepropere, jako nám slušným blbcům, kde si notář uzobne z každé vkladní knížky či ceny nemovitosti a pojmenuje to notářskou odměnou.

eisenbieger
23. 9. 2014 • 07:23

to je clanek pro lopaty ...mas uplnou pravdu

klotilda
23. 9. 2014 • 07:10

Možná se českého občanství vzdala.O prodloužení dlouhodobého pobytu se musí žádat.Spíš pozapomněla.Třebas administrativu obstarával on a jestli je marod, tak má jiné starosti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.