O životě deviantního vraha Romana K.: Vazba ho zachránila před jistým lynčem! Vyhráno ale jistě nemá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

O životě deviantního vraha Romana K.: Vazba ho zachránila před jistým lynčem! Vyhráno ale jistě nemá...

Roman K. je nebezpečné individuum, které díky policejní práci uniklo jisté smrti z rukou kláštereckých občanů.
Roman K. je nebezpečné individuum, které díky policejní práci uniklo jisté smrti z rukou kláštereckých občanů. (Foto: Aha! – David Malík, Facebook ara)

Roman K. obviněný z vraždy a znásilnění své příbuzné Elišky (†9) může být rád, že skončil ve vazbě. V Klášterci nad Ohří, kde dívenka žila, by jej totiž čekal lynč. Podle místních pro to, co udělal, není ospravedlnění.

U soudu nevypovídal. Ale shledali jsme všechny tři důvody pro uvalení vazby,“ uvedl soudce Martin Marchják. Hrozilo, že by se skrýval, pokračoval v trestné činnosti a ovlivňoval svědky. Aha! šlo po stopách vraha. V místě trvalého bydliště v Chomutově se nezdržuje. S přítelkyní Editou má malého syna, ale ani u nich natrvalo nežil, pouze je v Klášterci navštěvoval. Dobrou pověst nemá jeho rodina ani na další adrese v Chomutově, kde žije matka a mladší sourozenci.


Soudce, který ho v pátek poslal do vazby, uvedl, že nemá stálé bydliště ani zdroj příjmů. Připomněl také, že už byl třikrát trestán, další trestní řízení je proti němu ještě vedeno. Podle lidí z jeho okolí bral drogy. S rodinou byl ale ve styku. Eliščina matka Alena sice uvedla, že ho za posledních deset let viděla snad jen dvakrát, Eliška ho ale znala. Tak dobře, že s ním beze strachu odešla...



Přečtěte si
6010
16. 9. 2014 • 16:58

Škoda, že soudce rozhodl o vazbě.Nevím koho by kde ovlivňoval.Tento případ je jasný a mohl být zlinčován a byl by od něho pokoj.Takto nás všechny bude stát to jeho případné doživotí několik milionů korun.

rezacek
14. 9. 2014 • 22:27

Na tuto zrůdu se vztahovala amnestie Hájka, Jakla a jejich mluvčího Klause. Smazala mu totiž předchozí odsouzení a proto ohl býtteď v podmince. Jinak by teď za nějakou zlodějnu MUSEL být odsouzen natvrdo a nemohl by spáchat to co spáchal. Blahopřeji, pane Klausi - máte na svědomí život devítileté holčičky. Shnijte v pekle.

arimi
14. 9. 2014 • 22:19

pul az milion? tak malo si cení zivot sveho dítete? za prve jí ty peníze nemá kdo dát, za druhé co by s nima tak delala? zivot dítete se vycíslit nedá. a pul az milion, to u mne teda padla na samé dno. fujtajbl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.