Chudinka se statečně bránila: Detaily smrti Elišky (9) jsou jen pro silné nátury! Zfetovaný deviant byl již za nelidskou zrůdnost obviněn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chudinka se statečně bránila: Detaily smrti Elišky (9) jsou jen pro silné nátury! Zfetovaný deviant byl již za nelidskou zrůdnost obviněn!

Na zlo, kterému malá Eliška čelila, se normálnímu člověku příčí jen pomyslet! :(
Na zlo, kterému malá Eliška čelila, se normálnímu člověku příčí jen pomyslet! :( (Foto Aha! – David Malík, Facebook.com.)

Dost na tom, že holčička sešla ze světa rukou vraha, jenže skutečnost jde v krutosti mnohem dál. Eliška zemřela strašnou smrtí plnou bolesti a ponížení. Přesto se dívka zrůdě statečně bránila a vraha výrazně poškrábala. To ho zřejmě na základě analýzy DNA v očích policie usvědčilo.

Vrah je v rukou policie a podle všech indicií se skutečně jedná o drogově závislého strýce Elišky Romana K. (25). Zavrženíhodný úchyl neměl problém dívku od školy odlákat do lesíka poblíž Ciboušova. Tam ji obzvlášť surovým způsobem znásilnil a následně zardousil. Mimořádně šokující je informace MF Dnes, podle které byl spouštěcím mechanismem zločinu moment, kdy muž spatřil holčičku močit na chodníku! To maniaka vzrušilo a přimělo jednat...


Není zatím jasné, zda to byl jediný impuls k činu, či se mohlo jednat o pomstu v rámci rodiny. Policie má nyní zvrhlého vraha v práci. "Dnes dopoledne byl ze zvlášť závažných zločinů znásilnění a vraždy obviněn 25letý muž z Chomutova. Jedná se o osobu blízkou rodině nezletilé dívky. Návrh na vazbu bude podán během dnešního odpoledne a o jejím uvalení soud rozhodne s největší pravděpodobností ještě dnes," potvrdil Blesku policejní zdroj.

Přečtěte si
fill-ll
25. 9. 2014 • 11:06

Vsichni se tady prervavate s trwstama smrti a vsem se muzu jenom smat.. posahany prroud by chtel jen vsechny strilet a veset a kdyby mohl tqk udela z matky vraha a pritom je to chudak co doma hnije na podpore,frannes uz vymysli novely zakona jak zachazet s fetakama pritkm si muze naximalne doma vyhonit pero,zenske tady jeci o obnovenu trestu smrti a pritom nikdo nezmuze zhola nic...jste jenom banda trapnych ukecanku kterym se jen zhluboka smeju...uzijte si ty vase plane keci.. a hlavne proud ktery si hraje na nejakeho pravdozvesta a zakonodarce pritom patri tak akorat na psychynu...jdete se lecit lidi...

ivuska1
15. 9. 2014 • 10:02

no je pravda, ze me take zarazilo, ze ta divenka si jen tak moci na chodniku.

ivuska1
15. 9. 2014 • 10:00

bastapasta ABSOLUTNI SOUHLAS

ivuska1
15. 9. 2014 • 09:59

ABSOLUTNI SOUHLAS

ivuska1
15. 9. 2014 • 09:58

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.