Proč Štaidl odepsal Goldu: Ivetě škodila a Artura si tahala do postele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proč Štaidl odepsal Goldu: Ivetě škodila a Artura si tahala do postele!

Štaidl měl k roli Goldy ve výchově syna značné výhrady.
Štaidl měl k roli Goldy ve výchově syna značné výhrady. (Foto: Aha! - David Malík, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

V létě 2007 ztratil otec nezletilého Artura (17) trpělivost s Ivetou Bartošovou (†48) poté, co mu během krátkého přerušení hospitalizace v léčebně v Kroměříži odmítla vrátit syna. Toho měl Ladislav Štaidl (69) po dobu léčení Ivety v péči. Rozhodl se proto k důraznému kroku a napsal Bartošové dopis, jehož obsah dodnes leckteré jmenované postavy nepotěší. Především bývalou chůvu a hospodyni zpěvačky Goldu.

Goldu u Artura nechci

Štaidl se nijak nehodlal matce svého syna mstít za minulost, ale chtěl, aby se Artur dostal z chorobného vlivu Ivetina okolí. Rozhodl se, že nezneužije tehdejší situace zpěvačky a nebude chlapci bránit ve styku s matkou. Pro další bezproblémový kontakt Ivety s Arturem si ovšem vymínil několik věcí. "Golda se přestane stýkat s Arturem, a to i po tvém návratu z léčebny, až budete zase žít spolu," píše Štaidl ve svém dopise.


Licoměrná a vypočítavá

Odůvodnění rozzlobeného otce je zajímavé: "Moji důvěru totiž definitivně ztratila, protože z licoměrnosti a vypočítavosti mě o tvém dlouhotrvajícím zoufalém zdravotním stavu neinformovala, ač mi to slíbila v době tvé první hospitalizace za éry pana Podhůrského. Znemožnila mi tak včas zakročit v tvůj i Arturův prospěch, naopak tvé choroby zneužila k ovládnutí našeho syna a vaší domácnosti."
V posteli (nejen) s Goldou

Další informace dokonce šokují. Nemohu nadále tolerovat, aby náš syn (jak mě sám informoval) spal na chalupě s ní a Petrou P. /šéfkou fanklubu I.B., pozn.red./ v jedné posteli a už vůbec ne to, aby si psal a stýkal se s tvým předminulým milencem Karolkem. Stejně tak nestrpím, aby se MUDr. K. u Michaely /Štaidlova žena, pozn. red./ dožadoval setkání s Arturem, neboť s ním a Goldou chce jít na zmrzlinu (!?!). Všechny takové vztahy jsou patologické, respektive zavánějí deviací ze strany lidí, co se kolem Arta pohybují," píše se dál v dopise Štaidla Bartošové.
Měli přestat Artura kazit

"Postarám se o to (ve spolupráci s tebou a Michaelou), aby Art začal žít dětství odpovídající jeho věku a citovým potřebám a aby neseděl pouze u počítače, ale znovu se začal učit jazyky a na klavír a taky trochu sportoval. V rámci těchto opatření bude mít nové telefonní číslo, které dostaneš pouze ty a moje rodina, a SIM karta bude zablokovaná pro čísla, díky nimž má účet za poslední měsíc 6900 Kč."
Válka o syna

Ladislav Štaidl se pokusil rozumně nastavit pravidla v dobré víře, že lze zanedbané věci ještě napravit. Chtěl pracovat, jak píše, na "renesanci dušičky našeho dítěte". Jenže to by nesměla být Iveta Ivetou. Tímto dopisem se rozhořel tvrdý boj o syna, který nakonec Bartošová prohrála.



Přečtěte si
ilona700
10. 10. 2016 • 03:13

to je ten vas stajdl anjelicek svetenou vodou kropeny

ilona700
10. 10. 2016 • 03:10

Aj mne sa zda ze vsetko co stajdl kedy povedal nemalo hlavu ani patu - ani sliby a ani ciny na muza a na taky format aky z.neho robite niektori v cesku. Chrapun to je

ilona700
10. 10. 2016 • 03:08

Hov-no je format!

ilona700
10. 10. 2016 • 03:05

Debilina ako ty

ilona700
10. 10. 2016 • 03:01

Suhlasim a mozno by sa ludia velmi divili , mozno je este horsi nez Rychtar!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.