Rychtář jednal podle šablony: Další svědectví, jak Ivetě zabránil v léčbě a nakonec tak pomohl do hrobu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rychtář jednal podle šablony: Další svědectví, jak Ivetě zabránil v léčbě a nakonec tak pomohl do hrobu!

Měsíc po propuštění z nemocnice už měl Rychtář Bartošovou jen pro sebe
Měsíc po propuštění z nemocnice už měl Rychtář Bartošovou jen pro sebe (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Se šokující výpovědí přišel italský hrabě Domenico Martucci (37). Kdyby Iveta Bartošová (†48) po nevydařeném pokusu o sebevraždu v srpnu 2011 nestrávila pár hodin po svém propuštění z nemocnice s Josefem Rychtářem (56), nemusela být mrtvá!

Následující roky jejího života ovlivnilo sedm hodin z 15. srpna 2011! „Tam to začalo. Rychtář se se mnou spojil. Nabídl mi, jestli by nemohl v něčem pomoct,“ popsal situaci zpěvaččin exmilenec. „Já řekl, že může, protože jsem nemohl za Ivetou do nemocnice, abych nevzbudil pozornost. Jeho nikdo neznal. Byli jsme domluveni, že se za pár hodin sejdeme na domluveném místě, odkud jsem měl jet s Ivetou do Itálie, kde se měla léčit,“ řekl Aha! Martucci.


Příprav na Ivetin odjezd se Josef účastnil. „S Rychtářem jsme v domě v Uhříněvsi dali dohromady kufr. Já na něj čekal v domě a otevřel mu,“ prozradil hrabě. „Z nemocnice odjeli kolem jedenácté a v sedm jsme se měli potkat,“ vzpomíná Domenico. Na domluvenou schůzku Rychtář ale Ivetu nepřivezl. Jen zavolal, že Iveta na léčení do Itálie nechce. „Tam padly první Rychtářovy lži,“ svěřil se Martucci. „Bylo to lehké, protože Iveta byla ve špatném stavu. Já neměl ani šanci být s ní v osobním kontaktu. Ona mi pak i volala a říkala – já s tebou nepojedu do Itálie. Od té doby s ní byl Rychtář čtyřiadvacet hodin denně,“ dodává Martucci. Sedmička byla v Ivetině životě s Rychtářem osudová. Za sedm hodin ji zmanipuloval a manželství, které trvalo sedm měsíců, skončilo její sebevraždou.



Přečtěte si
hejhej
28. 5. 2014 • 14:10

pozorovatel2013: To chceš tvrdit, že se p.Darina nechala dobrovolně od násilnického hysterika mlátit?

hejhej
28. 5. 2014 • 14:08

illis: A hlavně hloupý

gabcakovamatinka
27. 5. 2014 • 08:59

Kolik ,,svědectví,, ruzných skrachovancu tady vytáhnete? Bartošová se nikdy skutečně léčit nechtěla...na léčení musí jít člověk protože sám chce a ne že mu balí kufry a lstí ho tam chtějí dotáhnout. Takže já se ani nedivím že se nikomu z jejích partneru jí tam nepodařilo dotáhnout. Z alkoholika a závisláka dělá bulvár oběť rodiny, partneru, rychtáře....Ona nemít kolem sebe furt lidi co jí zachraňovali, volali sanitku když se předávkovala léky (golda) nebo se jí snažili zaměstnávat a vrátiť na scénu (pomeje) tak se nedožije ani těch 48let! Doufám, že to peklo co tu nadělala vidí tam shury...

arimi
27. 5. 2014 • 00:42

ale vzdyt prece ten magor ukazoval list pro artura, kde stojí jasne, ze vsechno je arturovo, tak si snad je vedomy toho, ze arturovi to taky nechá a nebude si narokovat na neco, co iveta darovala práve svemu synovi a ne rychtarovi!

arimi
27. 5. 2014 • 00:40

ale zas na druhou stranu...no já nevím martucci, s darinou???? aspon jsi jí zakryl ksicht novinama?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.