Otřesné tvrzení Martucciho: Rychtář vydíral Bartošovou smrtí syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Otřesné tvrzení Martucciho: Rychtář vydíral Bartošovou smrtí syna!

Bartošová se podle Martucciho bála Rychtáře, proto odjela z Itálie tak brzy...
Bartošová se podle Martucciho bála Rychtáře, proto odjela z Itálie tak brzy... (Foto Aha! – Ladislav Bína, ara)

Výhrůžky zabitím Artura (17)! To byl podle Domenica Martucciho (37) důvod, proč zpěvačka Iveta Bartošová (†48) odjela s Josefem Rychtářem (56) loni v červenci z jeho zámku narychlo, v žalostném stavu, i přes zákaz lékařů zpátky do Česka.

Šťastné shledání s Rychtářem? Záchrana milovaného partnera? Ani náhodou. Ten pravý důvod, proč Iveta tak rychle opustila Itálii, byl podle Domenica Martucciho mnohem hrůznější – strach o jejího milovaného syna Artura. Ta nejhorší emoce pro každou matku! S tímto drsným obviněním nyní přišel italský hrabě Domenico Martucci. Vše včera vypověděl kriminální policii.

Rychtář v telefonu řekl Ivetě, že pokud se k němu nevrátí, zabije Artura. Iveta mě žádala, abych toto nikdy nikomu neřekl, což jsem dodnes dodržel,“ vypověděl Martucci. Protokol celé výpovědi následně zveřejnil na sociální síti.

Toto tvrzení již v minulosti sdělil redaktoru Aha! s tím, že tato informace nesmí být použita dříve, než Artur dovrší plnoletost.

Bylo to krátce po Ivetiných 48. narozeninách, kdy deník Aha! upozorňoval na špatný stav zpěvačky. A právě kvůli tomuto faktu hrabě redaktora kontaktoval. „Největší důkaz psychického týrání je vyhrožování smrtí syna Artura 12. 7. 2013. Myslím, že je všechno víc než jasné... Doufejme, že policie rychle zapracuje na mých informacích,“ napsal Martucci k přiloženému protokolu. Co na tak závažné obvinění říká Josef Rychtář?  Na telefonický dotaz redaktora reagoval výhrůžkou. „Jdi do hajzlu ty kriple, nebo tě zabiju!“ zakřičel na redaktora a zavěsil.

Video se připravuje ...

Z Martucciho Facebooku:

Martucciho spis



Přečtěte si
asha10
29. 5. 2014 • 07:07

Byl to opravdu fofr ,koupání a užívání si moře,sluníčka tvl, kde to zas ten hrabě vyhrabal

charmed18
27. 5. 2014 • 14:50

z copyrightu hráběte asi sotva - to si jedou vydá von sám

charmed18
26. 5. 2014 • 14:33

jo, blbejch je vás tady dost

charmed18
26. 5. 2014 • 14:28

A ty seš jako co...? Její soudně určený opatrovník...? Jedinej, komu do toho co bylo, byla její mamka - a pochybuju, že ta by chodila klepat na bulvár: věděla, proč od ní dávno dala ruce pryč a není to tak dlouho,k co na kamery řekla, že už se jednou s chlastem léčila a k ničemu to nevedlo.

arimi
25. 5. 2014 • 23:07

a proc by me nebylo potom? co je tobe do toho, na co se ptam? bydlel s ni? ano bydlel, ale take jsme videli jak řádil jak černá ruka v itálii, kdyz ona s nim uz bydlet nechtela blboune šedivý ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.