Michal Dlouhý překvapivě přiznal: Vykradl svého bratra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Michal Dlouhý překvapivě přiznal: Vykradl svého bratra!

Bratři jsou si velmi podobní.
Bratři jsou si velmi podobní. (koláž Ahaonline.cz)

V první řadě Sanitky nehrál, v té druhé dostal roli doktora Bláhy ze záchranky! Herec Michal Dlouhý (44) tak v seriálu pomyslně nahradil svého zesnulého bratra Vladimíra (†52), který si v původní Sanitce zahrál doktora Holoubka. Jak Michal sám přiznává, na každém kroku teď slýchá: „Jste bráchovi stále více podobný.“

Michal v pokračování kultovního seriálu tedy ztvárňuje zkušeného lékaře, který už zachránil řadu životů. Je veselý, má smysl pro humor, ale také jednu velkou slabost – ženy. „Stručně řečeno, je to holkař! Ale pevně věřím, že si ho diváci a hlavně divačky oblíbí,“ řekl Aha! Dlouhý, který během natáčení velmi často myslel na svého bratra.

Ten před třemi roky podlehl rakovině. „Kdyby žil, určitě by se v Sanitce objevil a mohli jsme si možná zahrát spolu,“ přemýšlí Michal. „V poslední době neustále slýchám názor, že jsem bráchovi čím dál více podobný. A já s tím souhlasím! Víte, on byl geniální herec. A mně tedy nevadí ho tak trochu vykrádat. Když jsme hráli spolu, museli jsme být každý jiný.

Ale teď zkrátka to jeho geniální herectví posouvám dál,“ svěřil se Michal. Pro toho nebylo natáčení Sanitky jednoduché také proto, že ho tvůrci seriálu rádi viděli v náročných akčních scénách. Musel např. pod nebezpečný jez, aby zachránil malou holčičku. „Je pravda, že toto natáčení nebylo nejjednodušší, ale díky skvělému štábu se stalo profesionální prací na výborných scénářích. A přirovnal bych ho k organizované jízdě nahorské dráze,“ dodal Dlouhý.



Autor:  lbp

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.