Bartošová útočí: Zlikvidovala lidi, kteří jí kazili pověst! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bartošová útočí: Zlikvidovala lidi, kteří jí kazili pověst!

Bartošová útočí
Bartošová útočí (Marek Pátek / Paparazzi)

Už delší dobu Ivetě Bartošové (47) pila krev určitá komunita lidí. Nejenže se spolčili proti zpěvačce, ale založili i stránky, na kterých ji špinili. Iveta si řekla dost, a tak musela opět zasahovat policie!

Bartošová i její ochránce Josef Rychtář (55) znají cestu k mužům zákona možná lépe než k sobě domů. Byli tam totiž už několikrát úřadovat. Kromě útoků obdivovatele Bartošové Zdeňka Macury (39) vysvětloval Rychtář policistům třeba i údajné zmlácení své exmanželky Dariny. Iveta byla zase pro změnu udat samotného Josefa. Nyní policie zasáhla proti antistránkám Ivety Bartošové, které založila skupina lidí na facebooku.

„Iveta byla naštvaná, že kazí její jméno. Proto se rozhodla konat. Paní, co vede fan club Ivety, na její popud podala na antistránky trestní oznámení,“ prozradil deníku Aha! zdroj. Netrvalo dlouho a pověstné antistránky už nenajdete. „Následně poté, co to policie začala šetřit, byly zrušeny,“ dodal zdroj. Je však zřejmě jen otázkou času, kdy zase někdo rozpoutá boj proti Ivetě od začátku. Ta je ale prý připravená jít opět »do války«.



Přečtěte si
reknirmareno
26. 6. 2013 • 18:23

Ja bych Ivete dal jeste stotricatouprvni sanci,at se vzchopi,prestane chlastat,brat prasky a nic nedelat,skusit se starat o sveho syna,a az to do sedesatky nestihne,tak az pak bych ji pomlouval. Co myslite?

megastar
26. 6. 2013 • 16:25

Dement je dement a dementem zůstane,BArtoška je vylízana palice a to ji nikdo neodpáře at udělá co udělá prostáček z vejprdku...hraje si na něco co dávno ale dávno není a toho Rychtáře ne bo jak se jmenuje to blba bych rád někdy potkal takovýho sprostáčka to svět nevyděl!!!!!!!!!!!!blb nad blba co to mu dodat NO KOMENT!!!!vocas nad vocasem,chlast,prášky tím jí muže uspávat kripla vylízanýho.....

hillaarkaa
26. 6. 2013 • 11:34

Spíše bych poslala pár skinů na sídliště Máj,aby byl klid od povlu

poesje
26. 6. 2013 • 10:50

Jake dobre jmeni IB muzou kazit? Ona snad jeste nejake ma ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.