Nečas hodil milenku Nagyovou přes palubu: Hrozí jí pět let basy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečas hodil milenku Nagyovou přes palubu: Hrozí jí pět let basy!

Petr Nečas Nagyovou jen tak neuvidí...
Petr Nečas Nagyovou jen tak neuvidí... (koláž Ahaonline.cz)

Včera ještě mocným velvezírem, dnes už leží s hadem,  ropuchou a štírem… Starý verš vystihuje osud premiérovy milenky Jany Nagyové (48). Kdysi nejvlivnější žena v zemi už sedí a Nečas ji odepsal.

Premiér si včera nasypal popel na hlavu a vydal prohlášení, ve kterém se odstřihl od milenky a omluvil své ještě manželce. „Nikdy jsem nerozhodl ani nebyl informován o údajném sledování osob, jejichž jména jsou v současné době skloňována v médiích. Pokud se tak opravdu stalo, považuji to za závažné pochybení. Přestože jsem o tomto konání nevěděl, hluboce toho lituji a omlouvám se všem, kterých se mělo týkat. Nikdy bych nepřipustil zneužití zpravodajských služeb k osobním a politickým účelům. Považuji také za nepřijatelné, že dva vysoce postavení představitelé Vojenského zpravodajství údajně přijímali pokyny od osoby, které k tomu neměla jakékoliv zákonné oprávnění. Je logické, že po obvinění a následném uvalení vazby na paní Janu Nagyovou nemůže dále pokračovat v pozici vrchní ředitelky Sekce kabinetu předsedy vlády."

Chtěla si něco zjistit…
Nagyové hrozí až pět let vězení za podíl na korupci a nelegálním sledování. Na otázku, proč nechala šmírovat trojici lidí včetně premiérovy manželky, její právník řekl: „Nebylo to z důvodu toho, že by chtěla někoho poškodit nebo někomu ublížit, ale bylo to spíš z důvodu opatrnosti, že prostě dospěla k závěru, že je potřeba asi některé věci zjistit.“Vazbu snáší Nagyová poměrně dobře. Je prý na tom líp než někteří chlapi.

Kdo ještě skončil v base:
Petr Tluchoř, bývalý šéf poslanců ODS
Ivan Fuksa, bývalý ministr zemědělství
Roman Boček, bývalý náměstek ministra
Ondrej Páleník, bývalý šéf Vojenského zpravodajství
Koho pustili:
Milan Kovanda, šéf Vojenského zpravodajství.

ČSSD: Nečasi, je čas jít
Uvalení vazby na Janu Nagyovou a na exposlance ODS by mělo být pro Petra Nečase jasným signálem k odchodu. Řekl to místopředseda ČSSD Michal Hašek. Jeho strana už kvůli kauze vyvolala ve Sněmovně hlasování o nedůvěře vládě,
TOP 09: Chceme jednat
Za velmi vážnou označil nynější situaci místopředseda TOP 09 a ministr financí Miroslav Kalousek Ještě o víkendu chce o věci jeho strana jednat s koaličními partnery.



Přečtěte si
jenda0033
18. 6. 2013 • 07:35

Moc hezké a výstižné (bohužel)

eisenbieger
16. 6. 2013 • 20:03

Takže shrňme si to: prezident se na ruské ambasádě ožírá tak, že nedokáže stát. Ministr financí není schopen ani mluvit. Ministr zahraničí ani zůstat vzhůru. Sekretářka předsedy vlády řídí vojenské zpravodajství. Generálové armády ČR se bojí odporovat jedné úřednici a sledují manželku premiéra. Stát má rozvědku, která ani sama neví, že je sledována. Její velitelé netuší, že budou zatčeni zatímco vůdci mafie to ví předem a dekují se na připravené jachty na Jadranu. Korupční síť se roztahuje po celé zemi a policie zabavuje stovky milionů a desítky kila zlata ukrytém v bankovních schránkách. Vládu k odstoupení vyzývá klinický psychopat, který sledoval, nahrával a uplácel všechny svoje poslance. Část sněmovny již úřaduje z vězení. Vedení opozice působí jako partička, která právě unikla z Bohnic a budoucí vývoj státu oznamuje na facebooku prezidentova sotva zletilá dcera. Pro alespoň trochu reálné scénáře je Hollywood. Na všechno ostatní je tu česká politika.

mirkazam
16. 6. 2013 • 17:41

No jasně, vždyť je to babochlap...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.