Simona Krainová: Vyhodili ji z práce! Už je to víc starostlivá matka než modelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Simona Krainová: Vyhodili ji z práce! Už je to víc starostlivá matka než modelka!

Fotografie
Fotografie (internal)

Modelka Simona Krainová (38) oslaví v únoru 39. narozeniny a agentura, se kterou je léta spjatá, jí nedala pěkný dárek – přišla o práci. Vzájemná domluva? To snad mohou obě strany tvrdit médiím. Mezi modelkou a ředitelem a spolumajitelem agentury Elite Model Look Sašou Jánym (41) to totiž vře!

„Její manažer ji opustil, dokonce skončila v Elite Model Look. Vždyť už to byla víc matka než modelka. Měla jiné starosti než se procházet po mole. Kšeftů se jí taky moc nehrnulo,“ řekl nám dobře informovaný zdroj. A tento fakt o nepříjemném rozchodu nakonec potvrdily obě strany.

„Ukončila jsem s Elite po vzájemné dohodě spolupráci,“ napsala nám Simona Krainová právě ve chvíli, kdy se místo focení rochnila s malým Maxem (1) v bazénku. „Jsme na plavání,“ vysvětlila máma zamilovaná do svého synka.

Zpřetrhány jsou nyní vazby právě i se samotným Jánym, se kterým pět let intenzivně spolupracovala.

„Ne ona (Simona), ale agentura Elite ukončila spolupráci s paní Krainovou na základě vzájemné dohody o ukončení spolupráce,“ řekl ředitel a spolumajitel agentury Saša Jány.

„Celý tento rozchod není postavený jen na pracovních neshodách, jde hlavně o rozdílné osobní názory na mnohé věci týkající se naší spolupráce. Musím ale podotknout, že po dobu naší spolupráce pro mě bylo velkou radostí s ní vytvářet nové a nové projekty,“ dodal Jány.

Nabízí se taky otázka, jestli už modelka není pro agenturu příliš stará. Vždyť modelingový svět prahne po čím dál mladších dívkách. Světová mola dobývají jednadvacetileté krásky, které šlapou Krainové na paty a zřejmě už ji »ušlapaly«.

Smůla Simonu provází i v soukromém životě. Včera kolem 16. hodiny musela svému malému synkovi dokonce volat záchranku! Zabouchla ho totiž i s klíči v autě. Vysvobodili ho hasiči, kteří museli rozbít okénko

Nástupkyně Simony Krainové

Zuzana Stráská (21)

Topmodelka a královna celosvětových fashion weeků. Stráská se v Česku zviditelnila hlavně kampaní na šperky fi rmy Klenoty Aurum, v níž nahradila právě Krainovou.

Hana Jiříčková (20)

Topmodelka a vítězka českého Elite Model Look. Mnoho odborníků ji také označuje za následovnici světové topmodelky Kate Moss, a to díky podobnosti v obličeji.

Denisa Dvořáková (22)

Topmodelka a celosvětová vítězka soutěže Elite Model Look je momentálně druhou nejlépe placenou českou modelkou hned po Evě Herzigové. Může za to také poděkovat titulní straně italského časopisu Vogue.

Adriana Čerňanová (20)

Půvabná slovenská topmodelka, která se v roce 2011 stala novou tváří podprsenek Wonderbra. Její předchůdkyní byla například Eva Herzigová anebo Claudia Schiffer.

Michaela Kociánová (23)

Slovenská topmodelka a členka hvězdných sexy modelek spodního prádla značky Victoria´s Secret. Za přehlídku si účtuje někdy i 500 000 Kč. Momentálně je ve vztahu s moderátorem Leošem Marešem.

Přečtěte si
bobina
12. 1. 2012 • 07:33

Asi těžko,modeling je už někde jinde a Krainová také! Její zjev a roky jsou výmluvnější nežli to,co říká ona!

martasmraz
11. 1. 2012 • 16:20

Nebylo to náhodou obráceně? Jany se prezentoval Krainovou a ted je to najednou jinak?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.