Max Simony Krainové: Ten ale vyrostl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Max Simony Krainové: Ten ale vyrostl!

Max se svým oblíbeným méďou.
Max se svým oblíbeným méďou. (facebook.com)

To to letí! Není to tak dávno, co Simona Krainová ukazovala na display telefonu svého syna Maxe jako novorozeně. A teď už je z něj pořádný »chlapák«, který změří své síly i s plyšovým mědvědem.

Jak roční Max povyrostl, se modelka Simona Krainová pochlubila na svém oficiálním facebookovém profilu. „Max a jeho nejoblíbenější míša…děti jsou nejvíc,“ okomentovala fotoalbum topmodelka, která si roli matky evidentně užívá. A opravdu, malý Maxmilián se na fotkách od plyšového médi nemůže odtrhnout…

Mateřskou lásku by mohla Krainové závidět Agáta Hanychová, která se vlažnými city ke svému synovi netají. Nedávno se dokonce nechala slyšet, že „dítě je sice roztomilý, ale vztah to neudrží.“ Že by toto moudro mohlo platit, určitě nepřipadá u Simony v úvahu. Její manžel Karel Vágner je ze syna naprosto nadšený a rád s ním tráví čas, zatímco si modelka skočí třeba na nákupy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.