Miroslav Etzler: Nevěrou zničil rodinu i firmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Miroslav Etzler: Nevěrou zničil rodinu i firmu!

Nevěrník Miroslav Etzler.
Nevěrník Miroslav Etzler. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Končí týden, který zničil život herečce Vilmě Cibulkové (47).

Ve čtvrtek praskla nevěra jejího manžela, herce Miroslava Etzlera (46), s mladičkou kolegyní ze seriálu Cesty domů Radkou Pavlovčinovou (22). Etzler tím, že neudržel poklopec zapnutý, zazdil nejen manželství s Vilmou, ale i jejich finanční zaopatření do budoucna. Není divu, že následovala drsná hádka o peníze!

Etzler s Cibulkovou totiž před rokem založili firmu Ansámbl, s. r. o., do které investovali 140 tisíc korun, údajně všechny úspory. Teď už o společném podnikání nemůže být ani řeč!

„Ty mě to eseróčko necháš vyplňovat jako nějakej čů*** a pí**áš tuhle krávu! Strčili jsme do toho všechny naše peníze,“ křičela podle našich informací zoufalá Cibulková na Etzlera při čtvrteční hádce, kdy ho vyhodila z domu.

Nad existencí obchodní firmy, která se za necelý rok nestihla ani pořádně rozběhnout, tak visí otazník.

Cibulková se uzavřela před světem

Utrápená Cibulková zatím stále není schopna vyjít mezi lidi. Včera odpoledne se měla v obchodním centru v pražských Letňanech zúčastnit autogramiády herců nového seriálu České televize Znamení koně, který má premiéru v pátek 11. února. Pořadatelé na ni do poslední chvíle čekali, nakonec ale bez omluvy nepřišla. Je to pochopitelné, Vilma teď opravdu nemá na společenské akce náladu.

U domu Cibulkové v Praze-Horních Počernicích, ze kterého se už Etzler musel vystěhovat, se mezitím během soboty netrhly dveře. Dorazili tam například plynaři či pár ve středních letech, který v autě s karlovarskou registrační značkou odvážel nějaké věci. Právě z Karlovarska, konkrétně z Ostrova nad Ohří, herečka pochází.



Přečtěte si
zaviracispendlik
8. 2. 2011 • 09:40

herci taky mají city, já bych taky udělala vyrvál

dominikanika
7. 2. 2011 • 12:59

Je až zarážející, jak každý ví, jak by se měl kde kdo chovat (v tomto případě V.Cibulková a M.Etzler), jak by se ona měla za každé situace chovat jako dáma a neprojevovat se jako domovnice z pavlače, jak se někteří pisatelé tetelí, že se v propadu ocitají "celebrity" a oni se mohou stát samozvanými a anonymními soudci. Takový "hrneczuhrinevsi" je tedy opravdu chudák, jeho hodnocení V. Cibulkové, jeho fundovaný pohled na její herectví svědčí o jeho intelektu a zdravém sebevědomí. Kdyby ho měl, nepotřeboval by se otírat o lidi, kteří mu nic neudělali, jen si momentálně prožívají své soukromé války, do kterých nikomu nic není. A že V. Cibulková smrdí starobou atd.? Hnus. Hrnec bůhvíodkud asi bude věčně mladý, nebude stárnout, je úspěšný a úžasný....blbec, dle mého, asi hodně zakomplexovaný. Každý žijeme, jak umíme a můžeme, nechme tedy i ty, kteří jsou víc vidět žít jejich soukromý život bez urážlivých komentářů a zášti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.