Wabi Daněk (68) už nenasává: Jenže prospívá mu to opravdu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Wabi Daněk (68) už nenasává: Jenže prospívá mu to opravdu?

Wabi shodil osm kilo,ale jeho játra si lebedí.
Wabi shodil osm kilo,ale jeho játra si lebedí. (Foto Aha! – David Kundrát, ara)

Folková legenda žila život hudebníka se vším všudy, a tak není divu, že před pěti lety musel Wabi zásadně změnit životosprávu a poprat se s nemocí jater. Dnes je zase štramák v černém a po odulé postavě není ani vidu. Co mu tedy vlastně nepití hlavně ubralo?

Jestli byl Wabi daněk před pár lety opuchlý s pořádným bříškem, tak to už dávno není pravda. "Měl jsem rád kořalku a tu jsem vypustil. Zhubnul jsem osm kilo, je šíleně kalorická," prozradil zpěvák Blesku a pohublá tvář štíhlého osmašedesátiletého barda mluví za vše.  Ale není pravda, že by se odsoudil k doživotní dietě a občas si také rád trochu zhřeší, třeba při zabijačce. "Výjimka prostě potvrzuje pravidlo," dodává.


Wabi Daněk je natolik fit, že zvládá i 12 koncertů měsíčně a svůj zdravotní chválí: "Daří se mi dobře, všechno funguje, jak má. Před pěti lety jsem si s tím poradil a od té doby nevím, co je choroba." A to, že přišel o pár kilo navíc, ho vůbec mrzet nemusí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.