Tom Cruise ve Vídni: Ve smokingu skočil ze státní opery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tom Cruise ve Vídni: Ve smokingu skočil ze státní opery

Tom Cruise se při natáčení pustil do odváženého kaskadérského kousku.
Tom Cruise se při natáčení pustil do odváženého kaskadérského kousku. (EPA)

Rakouská metropole hostí herce světového formátu! Ve Vídni totiž odstartovalo natáčení Mission: Impossible 5, v němž je hlavní hvězdou Tom Cruise (52), který se, zdá se, jen tak něčeho nezalekne. Už zase visí ze střechy a před zraky kolemjdoucích se vrhá z Vídeňské státní opery!

Hlavní část filmu by se sice měla odehrávat v Londýně, filmaři si ale jako první místo k natáčení vybrali Vídeň. Tom Cruise coby zvláštní agent Ethan Hunt se tam nadšeně pustil do svých oblíbených nebezpečných výstupů a podle toho, co předvedl, by mohl nejednoho kaskadéra strčit do kapsy.

Jedny z prvních záběrů se natáčely na střeše Opery, kde Cruise balancoval se svojí partnerkou Rebeccou Ferguson (28). Oba se na to elegantně oblékli, Cruise stál na střeše ve smokingu, Ferguson ve zlaté společenské róbě. A i když bylo kolem půl druhé ráno, oba sršeli dobrou náladou a Cruise ze střechy mával nadšeným fanouškům. Smích mu ze tváře zmizel jen na chvíli, to když se i se svou hereckou kolegyní vrhl na laně střemhlav dolů a pak se ve výšce vznášel nad kolemjdoucími. Je to prostě frajer! Premiéra Mission: Impossible 5 v ČR je naplánována na 25. 12. 2015.



Autor:  vk

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.