Tom Cruise se definitivně pomátl: Chci potkat mimozešťany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tom Cruise se definitivně pomátl: Chci potkat mimozešťany!

Tom se těší, až pozdraví mimozemšťany.
Tom se těší, až pozdraví mimozemšťany. (EPA)

Jako filmová postava zažívá herec Tom Cruise (50) napínavé chvíle neustále, v normálním životě utíká tak maximálně před fotografy.

Proto se chce podívat do vesmíru, kde by rád potkal mimozemšťany. „Nejdřív to nechám pár lidí vyzkoušet, ale bylo by to skvělé. Jako dítě jsem doufal, že touto dobou už budeme cestovat k jiným planetám,“ prohlásil Cruise.

Zapřísáhlý scientolog je za výpravu do vesmíru ochoten zaplatit skoro čtyři miliony korun, tolik totiž stojí dvouhodinový »zájezd« firmy Virgin Galactic, která bude výlety pro turisty pořádat. Mezi zájemci už je i herec Ashton Kutcher (35) nebo vědec Stephen Hawking (71).

Exmanželka Katie: Je zase zamilovaná!

Nabrnkla si mladého jazzmana

Možná herec doufá, že si mezi mimozemšťankami najde novou lásky. Jeho bývalá manželka Katie Holmes (34) už totiž smutek z rozvodu překonala a teď prý randí s jazzovým muzikantem Peterem Cincottim (29). „Jejich vztah je na úplném začátku, potkali se jen před dvěma týdny na jedné party na Mahattanu, ale Katie je z něj úplně paf,“ napsal časopis Grazia. Herečka se však prostřednictvím své mluvčí k nové známosti nezná...



Přečtěte si
monza
6. 4. 2013 • 13:33

Takto ubohý nadpis,dovede vytvořit jen ubohá pakáž v hnoji "Aha"!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.