Marta B. sváděla u soudu přejetí Vládi (†10) na léky: Omluvu rodičům jenom zamumlala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marta B. sváděla u soudu přejetí Vládi (†10) na léky: Omluvu rodičům jenom zamumlala!

Školák Vláďa S. zemřel zbytečně.
Školák Vláďa S. zemřel zbytečně. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, reprofoto TV Nova, koláž Ahaonline.cz )

Na deprese a léky svádí svou vinu Marta B. (44). Předloni v listopadu svým autem přejela v Povrlech chlapce (†10). Prý myslela, že to byl pes. Matce Vládíka se do očí u soudu podívat nedokázala.

Marta B. se podle svých slov už několik let léčí na psychiatrii s depresemi a užívá kvůli tomu medikamenty. Přesto si udělala řidičák, který před nehodou vlastnila pouze krátce. Osudného večera se vracela domů od dcery.

Protože se jí cestou udělalo zle, zastavila a vzala si několik různých prášků. Pak pokračovala v jízdě. To, že srazila a zabila školáka Vláďu, prý vůbec netušila. Tvrdí, že ji oslnilo velké auto, kterému se vyhýbala. Viděla nějaké zvíře, myslela si, že přejela psa. To, že má nabourané auto a rozbité čelní sklo, jí nebylo podezřelé. Doma pak, než přišla policie, tančila, zpívala a pila.

„Já měla umřít, ne to dítě,“ prohlásila včera u soudu. Matce zabitého chlapce, která byla jednání přítomna, se nesrozumitelně omluvila. Na to, aby jí pohlédla do očí, ale odvahu neměla.

Kvůli výslechu dalších svědků soud líčení odročil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.