Muž (†38) toužil po lepším sexu, omylem ho zabil lékárník | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Muž (†38) toužil po lepším sexu, omylem ho zabil lékárník

Fotografie
Fotografie (internal)

Přestože měl štěstí v lásce, moc si neužíval... Muž (†38) se proto s problémy s poruchou potence rozhodl svěřit lékaři. Ten ho vyšetřil, předepsal recept a odeslal do lékárny, tam mu měli namíchat lék. Viagra v roce 1984 totiž ještě nebyla. Jenže lékárník se sekl...

To však sexuchtivý muž nevěděl, doma hned jednu kapsli spolkl. Brzy nato se mu udělalo zle, dostavila se silná nevolnost, pocení, bolest a třes končetin. S vypětím posledních sil se dobouchal na souseda s tím že mu je hodně zle. Ten nelenil, kamaráda naložil do auta a odvezl ho na pohotovost.

„Muž nechroptí, vědomí má zastřené, dýchá pomalu a povrchně, z ústního koutku vytéká proužek vodnatého obsahu, pulsů má 48 až 50 za minutu a je slabý,“ uvedl ve zprávě lékař pohotovosti a okamžitě ho nechal převézt do nemocnice. Cestou v sanitce ale zemřel.

Okamžitě byla nařízena pitva, které ale neprokázala žádné onemocnění, které by mohlo způsobit smrt mladého muže. Až toxikologický rozbor ukázal, že šlo o otravu strychninem. Lékař sice předepsal lék na předpis správně, lékárník ale zaměnil směs strychninu a glukózy čistým strychninem. Za svůj profesionální přehmat byl soudem poslán do kriminálu.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište nám na aha@ahaonline.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.