Janouškova šance: Prohlásí ho za »blázna«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Janouškova šance: Prohlásí ho za »blázna«!

Douda (vlevo) a Janoušek opouštějí jeho vilu v Praze-Podolí. O čem se radili, začíná být jasnější.
Douda (vlevo) a Janoušek opouštějí jeho vilu v Praze-Podolí. O čem se radili, začíná být jasnější. (Aha! – Martin Pekárek, Alexandr Malachovský, ČTK, ara)

Lobbista a pražský kmotr Roman Janoušek (44) dělá, co může, aby za přejetí ženy (51) v opilosti nevyfasoval ani minutu za mřížemi. A jde mu to dobře!

Nyní, téměř pět měsíců po nehodě, za kterou mu hrozí až deset let za mřížemi, žalobkyně rozhodla, že se do Janouškovy jemné psychologie podívá znalec. A jestli zjistí, že byl v době nehody nepříčetný kvůli něčemu jinému, než jsou alkohol či návykové látky, podle dopravních expertů mu to může zásadně snížit trestní sazbu. V krajním případě by mohl vyváznout i bez poskvrnky!

Zajímavé na všem je, že lobbistu před dvěma týdny Aha! přistihlo, jak u sebe doma vítá protidrogového experta, zakladatele Drop-Inu a psychologa Ivana Doudu. „Podívejte, měl jsem tam co dělat, přišel jsem a odešel,“ bránil se tehdy expert otázkám na příčinu své návštěvy. Že by šel Janouškovi radit, jak při zkoumání znalcem, které jej čeká, hrát co nejvíc nepříčetného?

Přečtěte si
knkn
12. 8. 2012 • 11:18

Nepříčetným v době opilosti uznán bude, takže se mu skutečně nic nestane. Alo co potom Vitnamka, která svědčila, že jí vlastně při srážce Janoušek neviděl?? ? Udělala to za vidinu peněz a ted by o ně mohla přijít??

gordon
12. 8. 2012 • 00:49

papíry mu ještě nevzali,to si nikdo nedovolil,tak vo co gou? Z Janouška mají ale všichni vítr !!!

anezat
11. 8. 2012 • 23:50

hejhej
11. 8. 2012 • 19:37

Prase Janoušek byl v době havarie mimo,taky měl přes 2 promile alkoholu.Jiný řidič,kdyby se zachoval jako to zkorumpované ožralé prase byl by už dávno bez řidičáku a v kriminále. Politici a policie jen dokazuje,jaká jsou mafie.Prase Janoušek na ně hodně ví,společně kradou a když k něčemu dojde podvodník podvodníka kryje.Pak,že máme právní stát.Ten člověk je už od pohledu odporný.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.