Korupčník David Rath: Straní se a má psycholožku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Korupčník David Rath: Straní se a má psycholožku!

Fotografie
Fotografie (internal)

Z mnohamilionové korupce podezřelý poslanec David Rath (46) žije v cele jako na samotce. Ne však proto, že by ho vedení vazební věznice v Litoměřicích chtělo izolovat od světa, prostě o to zažádal. Aby se ale ze samoty úplně nezhroutil, navštěvuje ho psycholožka.

„Obviněný může ze zákona požádat o samostatné umístění. Pokud to kapacita věznice umožní, tak lze obviněnému vyjít vstříc,“ řekl v rozhovoru pro Právo mluvčí věznice Jaroslav Kindl s tím, že Rath s nikým celu sdílet nechtěl.

Vzhledem k tomu, že je ve vazbě kvůli hrozbě ovlivňování svědků, mohl by si podle vězeňského řádu zahrát například pingpong jedině s někým, kdo je na tom podobně. Zatím o to ale prý nestojí.

A jak vypadá jeho život, který při projevu ve Sněmovně přirovnával k mučení? Na cele velké až třicet metrů čtverečních má umyvadlo, z něhož teče studená voda, dvakrát týdně může do sprch. V cele má i zástěnou oddělený záchod. Může poslouchat rádio a dívat na televizi, tu ale zatím nedostal. Týdně může nakupovat ve zdejší kantýně maximálně za tisíc korun.

Jako každý obviněný může i Rath přijímat na terapie psycholožku. Podle Kindla toho využívá.

Hrál si na zachránce!

Právě dnes začíná festival Muzikálové ozvěny v Poděbradech. Ve videoklipu, který na něj zval, měl hlavní roli David Rath. Ztvárnil doktora, který z bezvědomí vzkřísí krásnou blondýnu v brnění. Klip končí vášnivým polibkem. Na pusy však bude moci bývalý středočeský hejtman asi dlouho zapomenout.

David Rath: Více o jeho zatčení a celé kauze čtě ZDE: blesk.cz/david-rath.

Nejlepší vtipy o kauze David Rath na facebooku najdete ZDE

Autor:  ex

Přečtěte si
mirkazam
20. 7. 2012 • 17:29

Tak jak je vidět, každý máme jiné gusto. Pokud jste byl/a/ v němém úžasu nad kecáním arogantního narcise Ratha, tak to je váš problém. Pro mě je to hajzl, který měl plnou hubu keců proti korupci, a sám bral vrchem spodem. A co se týče Kalouska, tak toho neřeším, tady je řeč o Rathovi. A na toho názor nezměním !!!! Jo a ještě toto, pokud někdo mluví sprostě, ještě nemusí být sprosťákem, a naopak...i uhlazený farizej může být hajzl !!!

snufina
14. 7. 2012 • 21:40

Jste tak chudý duchem nebo "blb". Plamenné projevy měly hlavu a patu, nepoužil jedenkrát sprosté slovo. Líbí se Vám snad PLAMENNÉ projevy zloděje, lháře, člověka plného záště a msty Kalouska????????????

ochman
10. 6. 2012 • 13:09

D.Rath je nevinný !!!! Nemám JEDINÝ důvod myslet si opak !! Čím víc ho média očerňují,tím víc je mi jasné,že ho zlikvidovali na objednávku !!

belleza
9. 6. 2012 • 19:43

Každý máme své touhy a přání. Já vím, že snít je tak krásné...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.