Klára, kvůli níž Galez vraždil v Mukařově: Na tu hrůzu se snaží zapomenout v práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Klára, kvůli níž Galez vraždil v Mukařově: Na tu hrůzu se snaží zapomenout v práci!

Klára u pokladny říčanského obchoďáku.
Klára u pokladny říčanského obchoďáku. (Aha! – Karel Kopáč, Alexandr Malachovský)

V práci se 21letá Klára snaží zapomenout na hrůzy, jež napáchal její bývalý přítel. Ze žárlivosti loni v srpnu ubodal ve středočeském Mukařově tři příbuzné jejího nového milence Petra J.

A zatímco v úterý musela Klára u soudu mluvit o bestiálním partnerovi, včera už zaháněla myšlenky na své doživotní trauma za pokladnou jednoho říčanského supermarketu, kde od července pracuje.

O Galezovi však mimo soudní síň mluvit nechce. „Nezlobte se, je to příliš citlivá věc, která nás všechny bolí. Neřeknu o tom už ani slovo,“ řekla deníku Aha! mezi regály.

Chodili spolu od šestnácti let. V roce 2010 se jim ovšem narodila mrtvá dcera a tragédie jejich vztah rozklížila. V červenci 2011 se Klára s Galezem rozešla, v nové práci si po čase našla nového přítele.

„Snažil se mě přesvědčit, abych se k němu vrátila,“ vzpomínala Klára u soudu. Když odmítla, Galez naplánoval strašlivou pomstu a počátkem se srpna se zřejmě vydal jejího nového partnera sprovodit ze světa.

Místo Petra však v Mukařově chladnokrevně podřízl jeho otce Jiřího (†48) a sestru Zuzku (†24) i s jejím přítelem Martinem (†37). Soud s ním byl odročen na březen.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.