Zatkli policajty - lumpy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Zatkli policajty - lumpy

Zneužíval nezletilé
Zneužíval nezletilé (pro Aha! – Policie ČR)

Místo toho, aby chránili občany a strážili zákon a pořádek, dali se dva policisté na cestu zločinu – jeden zneužíval nezletilé dívky, druhý přepadával peněžní ústavy. Inspekce Policie ČR oba tento týden dopadla.

Zneužíval nezletilé

Policista z Ústecka se prostřednictvím sociálních sítí na internetu seznamoval s nezletilými dívkami a dával si s nimi rande ve svém autě. Za vstřícnost jim platil až tři tisíce korun.

Po dívkách chtěl nejen, aby se před ním vysvlékly, natočily erotické video, ale i další sexuální praktiky. Z volně dostupných internetových stránek také stahoval videa a snímky s dětskou pornografií a ukládal si je. Policistovi hrozí až osm let vězení.

Uloupil milion

Z ozbrojeného lupiče, který přepadával peněžní ústavy a obral je celkem o milion korun, se vyklubal pražský policista. Inspektoři ho zatkli v pondělí krátce po útoku na pobočku České spořitelny v Oseku na Ústecku.

»Bankéř« se pokaždé zamaskoval a úředníkům hrozil pistolí. V jednom případě použil i nůž. V Oseku loupil již podruhé a dvakrát přepadl Komerční banku v Krupce. Za mřížemi může strávit pět až 12 let.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.