Matka-únoskyně: Zadrželi ji v kadeřnictví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Matka-únoskyně: Zadrželi ji v kadeřnictví!

Zadržená únoskyně.
Zadržená únoskyně. (PČR)

Jen dva dny se dařilo skrývat matce (46), která ve čtvrtek unesla svoji dceru (1,5) z kojeneckého ústavu v Praze 4. Policie se obávala, že se ji pokusí převézt do Německa, což by pátrání zkomplikovalo. V sobotu ji však zadrželi v pražském kadeřnictví.

Dívenka britské národnosti byla v ústavu, protože jí matka není schopna zajistit základní životní potřeby. Ta se s tím nechtěla smířit.  Policie hned po únosu vyhlásila pátrání a zveřejnila její foto. Díky němu ji lidé poznali.

Strážníci »matku« zatkli v kadeřnictví právě ve chvíli, kdy se snažila změnou účesu upravit vzhled, aby se lišila od zveřejněného snímku. „Hned několik lidí nám zavolalo, že ženu zahlédlo,“ uvedla mluvčí policie Eva Kropáčová.

Dítě je zpět v kojeneckém ústavu, ženu policisté včera propustili. „V tuto chvíli nebyla obviněna z žádného trestného činu,“ dodala mluvčí.

Přečtěte si
bikirazlato
11. 7. 2011 • 15:30

prílis lehce se rodicum berou deti a nemyslí se na psychické následky...lépe nez matce díte odejmout by bylo jí pomoci v hledání bytu nebo poskytnout jinou potrebnou primerenou podporu, jak se to delá jinde v civilizovaném svete... ceská sociálka by se mela hnát metlou na uklízení ulic a parku - konecne by delali neco positivního ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.