Lounová laškovala s Vojtkem. Nový pár? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lounová laškovala s Vojtkem. Nový pár?

Přeskočila mezi Marianem a Olgou jiskra?
Přeskočila mezi Marianem a Olgou jiskra? (ng myslbek)

Zpěvačka Olga Lounová je po rozchodu s Xindlem X stále volná a tak není divu, že se stále častěji objevuje ve společnosti rovněž nezadaného zpěváka Mariana Vojtka.

Dvojici jsme tentokrát nachytali v nákupní galerii Myslbek, kde s Marianem nejprve laškovali u všudypřítomných barevných boxů a slintali nad vozem, který mohou návštěvníci vyhrát v právě probíhající soutěži.

Když Lounovou spatřily náctileté fanynky, okamžitě ji obklopily a nedaly pokoj, dokud se nedočkaly autogramu či fotografie se svoji oblíbenou zpěvačkou. A Marian? Taky nezahálel. Mezitím odolával obdivným pohledům prodavaček!

Teprve poté Vojtko povyprávěl o nově vznikajícím muzikálu Quasimodo, který připravuje skupina Nightwork, a kde by měl ztvárnit záporného Frola v alternaci s Jiřím Kornem.

Právě zmíněný muzikál nedávno strhnul pozornost médií především hvězdnou účastí mladých zpěvaček, které bojovaly o roli Esmeraldy. Marian naznačil, že jeho tajnou favoritkou byla Jitka Válková.

„Opravdu jsem si přál, aby roli Esmeraldy dostala právě ona, je velmi talentovaná,“ pochválil Jitku a potom už měl oči opět jen pro svou kolegyni z muzikálu Kat Mydlář - Olgu Lounovou.

Ta nedávno vydala CD s názvem Rotující nebe, ale na nějaký odpočinek vůbec nemyslí. „Oficiální křest chystáme 14. června v divadle Broadway, zároveň teď intenzivně pracuji na přípravě nového videoklipu k singlu Osoba blízká, kterou pro mě složil můj dobrý kamarád Michal Hrůza,“ pochlubila se Olga.

To, že nakonec bude rozdávat neplánově stovky podpisů, opravdu nečekala. „Teď už jen vyhrát to auto,“ smála se spokojeně.

Vůz Fiat 500 je v soutěži Myslbeku hlavní výhra. Další ceny, například konzumace v restauracích či móda, šperky nebo poukázky do obchodů, je uschováno v neprůhledných krabicích vystavených v prostorách nákupní galerie, některé budou postupně odkrývány v průběhu celé soutěže.
Právě odhalení tajemství jedné z nich bylo úkolem Olgy s Marianem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.