Manželka Daniela Landy po premiéře filmu Tacho - Na Lounovou nežárlí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manželka Daniela Landy po premiéře filmu Tacho - Na Lounovou nežárlí

Mirjam Landová se svým manželem Danielem Landou a jeho filmovou partnerkou Olgou Lounovou.
Mirjam Landová se svým manželem Danielem Landou a jeho filmovou partnerkou Olgou Lounovou. (Aha! – Marek Pátek)

Mirjam Landová (41) má za sebou premiéru filmu Tacho. V hlavních rolích se objevil její manžel Dan Landa (42) a zpěvačka Olga Lounová (29). A došlo i na erotické a líbací scény. Jak na ně režisérka filmu reagovala?

„Moje manželka je profesionál, a kdyby chtěla, scénu vystřihne nebo zkrátí, ale neudělala to,“ řekl deníku Aha! zpěvák Dan Landa, který měl ve středu večer zcela jiné starosti. Na večírek totiž dovedl své tři dcery – dvojčata Anastázii a Rozárku (7) a starší Roxanu (12). A právě prvorozenou dceru starostlivý otec neustále peskoval a hlídal, aby náhodou nepopíjela alkohol.

Nechyběla samozřejmě ani hlavní hrdinka filmu zpěvačka Olga Lounová (29), kterou doprovázel zpěvák a textař Ondřej Ládek (31) přezdívaný Xindl X. Premiéru si nenechala ujít ani modelka a moderátorka Diana Kobzanová (28). „Bála jsem se, jestli film nebude propadák, ale nakonec se mi líbil. Mile mě překvapil,“ přiznala modelka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.