Pohřeb školačky (†13), která zemřela na lyžích: »Chybíš nám, Terezko!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohřeb školačky (†13), která zemřela na lyžích: »Chybíš nám, Terezko!«

Fotografie
Fotografie (internal)

Rodina i přátelé se včera na olšanských hřbitovech v Praze rozloučili s Terezkou (†13), která na konci ledna zahynula na lyžařském kurzu v Jeseníkách.

Tragédii stále nemůže nikdo pochopit. Dívka vyjela mimo sjezdovku a narazila do stromu. Ačkoliv měla helmu, zlomila si vaz. Lékaři a záchranáři se ji snažili oživit téměř hodinu, ale nepodařilo se jim to.

V obřadní síni se sešla více než stovka truchlících. Na pohřeb přijeli autobusem i Terezini spolužáci ze základní školy v Kunraticích. Každý nesl jednu bílou růži jako symbol mladého nevinného života, který byl tragicky zmařen. Právě s nimi byla dívka na horách, když došlo k tragédii. Někteří z nich po nehodě museli vyhledat pomoc psychologa.

Rodiče napsali dívce dopis, který na pohřbu přečetli. „Terezko, ačkoliv jsme se na tebe někdy zlobili kvůli nepořádku v pokoji nebo malérům ve škole, chci, abys věděla, že jsme žili jen pro tebe,“ vyznala se maminka tragicky zesnulé dívky.

Na poslední cestě Terezu doprovodila písnička skupiny Lunetic Jako zlej sen. Plakali i jindy silní kluci z Tereziny třídy. „Byla to ta nejoriginálnější holka, kterou jsme kdy poznali,“ svěřili se spolužáci.

Přečtěte si
andulaanca
4. 2. 2011 • 13:08

strašně smutné a bohužel nevratné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.