Legendární duo Freemasons v pátek na Decadance party! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Legendární duo Freemasons v pátek na Decadance party!

Typiské návštěvnice párty Decadance jsou jedním z dobrých důvodů, proč se jí zúčastnit.
Typiské návštěvnice párty Decadance jsou jedním z dobrých důvodů, proč se jí zúčastnit. (decadance.cz)

Již tento pátek se uskuteční v pražském klubu SaSaZu další párty Decadance s podtitulem Black&White. Akce se tentokrát oblékne do houseového kabátu černo-bílé barvy. Chcete znát 10 důvodů, proč si ji nenechat ujít?

1. Legendární britské duo Freemasons bude vystupovat poprvé v historii před českým publikem. Milovníci happy house hudby a vokálů by si měli přijít opravdu na své.

2. Francouzský DJ a producent Norman Doray je dnes také světoznámým house djem a autorem mnoha známých hitů. Je exčlenem známého tria Freshmakers.

3. Po několika tranceových edicích chceme tentokrát uspokojit fanoušky house music, a tomu odpovídá kompletní line up. Českou špičku zastoupí matador Chris Sadler.

4. Tentokrát se můžete těšit na sexy performance a zajímavé efekty, které se budou odehrávat před vašima očima. K tomu již neodmyslitelně patří vyhlášené kostýmy od Romana Šolce, ti nejlepší tanečníci a live projekce po celou noc.

5. Téma Black&White slibuje zajímavou podívanou v podobě stage, kostýmů, projekcí a.

6. Celá stage bude tentokrát perličkou této edice, pořadatelé dbali na dodržení černobílého konceptu, na techničnost, množství efektů a světel. Bude zde použito velké množství LED technologií a pódiových přístaveb.

7. Decadance je již delší dobu proslulá jako jedna z mála akcí v SaSaZu svým brilantním sound systémem.

8. Majitelé Diamond VIP vstupenek se mohou těšit na pocit výjimečnosti. Bude pro ně vedle neomezené konzumace na baru vyhrazena jedna VIP tribuna nad parketem, Imperiál Lounge, rezervace míst na sezení, samostatný vchod, uvedení hosteskou na místo, obsluhu u stolů apod.

9. SaSaZu je unikátní prostor a k Decadance se naprosto hodí. Disponuje nejmodernější světelnou i zvukovou technikou a je v současnosti největším a nejmodernějším multifunkčním prostorem v tomto regionu.

10. Akce má dobré jméno, pořadatelé si nemohou dovolit, aby Decadance nebyla nadále hodnocena jako podařená záležitost této sezóny.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.