VIDEO Dva šílenci v Praze se řezali mečem a boxerem a demolovali si auta! Rvačka v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIDEO Dva šílenci v Praze se řezali mečem a boxerem a demolovali si auta! Rvačka v přímém přenosu!

Hádka, jejíž důvod zatím není policii znám, začala přímo na ulici.
Hádka, jejíž důvod zatím není policii znám, začala přímo na ulici.  (youtube.com)

Totální šílenci! Nic jiného nejde říct o dvou řidičích, kteří se po vzájemné hádce porvali ve středu na pražské Vinohradské třídě. V rukou metr dlouhý meč a boxer... Náhodní chodci vše nahráli na mobil a video umístili na internet.

Proč k potyčce mezi řidičem mercedesu a taxikářem z modré oktávky došlo, zatím netuší ani policie. „Roztržka dvou mužů nám byla nahlášena ve 14.06 hodin na linku 158. Řidič modré škody (taxikář, pozn. red.) napadl druhého muže, dal mu pěstí do obličeje. Pak udeřil do bočních dveří auta a rozbil mu zadní okno,“ popisuje případ z dostupných svědeckých výpovědí ve spisu policejní mluvčí Jana Röslerová.

Tím však bitka neskončila. „Řidič mercedesu odjel, pak se však vrátil a napadl druhého muže oboustranným mečem. Uhodil ho s ním do paže a pak mu také rozbil zadní sklo vozu,“ uvádí mluvčí. Ani tím ale rvačka dvou šoférů neskončila.

„Viděl jsem dohru týhle potyčky. Ten z toho modrýho taxíku zavolal posilu a toho mercedesa zastavili na Želivského. A tam toho chlápka z meďoura perfektně zmlátili. Když se pak volali policajti, tak u těch aut stáli úplně jiný lidi,“ popsal v diskusi po zhlédnutí videa návštěvník s přezdívkou »willyjeff«.

Oba muži skončili v nemocnici na lékařském vyšetření, taxikářská firma se od incidentu distancovala a bude chtít po řidiči vysvětlení.

Video:

 

Autoer: (wer)

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.