Další válka talentů! Zapnete si operního pěvce, nebo Julinku, co hádá vlajky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Další válka talentů! Zapnete si operního pěvce, nebo Julinku, co hádá vlajky?

Lianka (3): Kraus je „ujo zo Saxany“
Lianka (3): Kraus je „ujo zo Saxany“ (TV Nova, TV Prima)

Týden utekl jako voda a na českých a televizních obrazovkách vypukne večer druhé dějství největší televizní války v historii. Nova a Prima jdou opět proti sobě s talentovými soutěžemi. Zatímco Nova vysílá Talentmanii každý večer už od středy, Prima vpustí do světa druhý díl licencované soutěže Česko Slovensko má talent až dnes večer.

A co všechno nás čeká:

Česko Slovensko má talent: Koho uvidíme?

Lianka (3): Kraus je „ujo zo Saxany“

Holčička po předčasném narození bojovala o život. Tuhle bitvu vybojovala a od té doby se pere už jen s hudbou. A výborně! Její vystoupení v Talentu učarovalo celému divadlu. Z porotců se jí nejvíc líbil Jan Kraus, ve kterém poznala „uja zo Saxany“…

Petra Černocká a Jan Kraus ve filmu Dívka na koštěti.

Rozplakal sebe i divadlo

Šestatřicetiletý Marian Zázrivý z Popradu se ukázal jako jeden z nejtalentovanějších soutěžících z celého castingu. Jeho životní příběh připomíná vítěze britského talentu Paula Pottse. Marian je také operní zpěvák a víc než zpěvem se živil rukama. Je natolik nadaný, že mu obecenstvo tleskalo vestoje, což ho rozplakalo. Je horkým favoritem na vítěze v celé soutěži.

Zpívající sestry Jitka a Pavlína

Každá vypadá jinak, jsou to ale skutečně sestry. Odmala hrávaly na housle a na klavír. K hudbě je přivedli rodiče – táta baskytarista a maminka, která hrála na klavír. Jejich vystoupení ale dostane zcela nečekaný spád a vývoj.

Program večera:

  • 19.15 Začnou speciální VIP zprávy moderované Ivanou Gottovou (34) a Martinou Gavriely (31), jejichž hostem bude porotkyně Česko Slovensko má talent Lucie Bílá (44).
  • 19.50 V tento čas s největší pravděpodobností začne druhý díl soutěže Česko Slovensko má talent. Má se tak stát bez reklamní přestávky, tedy ihned po VIP zprávách.

Talentmania: Koho uvidíme?

Gottův nevlastní bratr

Moderátor a hudebník Milan Fiala umí zpěvem i mluvením skvěle imitovat Karla Gotta (71). Zaujme porotu?

Davídek imitující Jacksona

Postižený David Dostál (7) se objevil už v úvodním díle Talentmanie. Dnes večer uvidíme jeho záběry, když mu bylo šest měsíců a on musel po předčasném narození do inkubátoru. Nedávno podstoupil operaci nohou, po které se už sám dokáže postavit.

Julie, co má paměť na vlajky

Tříletá Julie si pamatuje asi 192 vlajek států – a to už od doby, kdy jí bylo 1,5 roku. Na pódium přišla i se svými dvěma plyšovými kamarády Patem a Matem, na kterých doma svůj talent trénuje.

Program večera:

  • 19.30 Začnou Televizní noviny, kde bude reportáž k Talentmanii – jejím cílem bude udržet diváky u obrazovek.
  • 19.50 Pravděpodobně ihned po zprávách odstartuje castingový díl z karlínského divadla v Praze.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.