Divačky zuří: Vraťte nám Ulici! Prázdninový televizní program prý nestojí za nic | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Divačky zuří: Vraťte nám Ulici! Prázdninový televizní program prý nestojí za nic

Hana Hlaváčková je stejně jako mnoho dalších divaček bez oblíbených televizních seriálů nešťastná.
Hana Hlaváčková je stejně jako mnoho dalších divaček bez oblíbených televizních seriálů nešťastná. (pro Aha! - Pavla Mrkvičková)

Každý týden stejný scénář: ve všední den v 18.30 Ulice na Nově, každé úterý a čtvrtek 20.00 Ordinace v růžové zahradě 2, ve středu na TV Prima Přešlapy a TopStar... Takto tráví většinu času věrní diváci u televize přes rok. Teď o prázdninách mají ale smůlu!

„Podívejte se na ten televizní program. Není z něj co si vybrat. Většinou jde o reprízy filmů i seriálů, které jsme všichni viděli už stokrát,“ říká rozhořčená Hana Hlaváčková z Brna. A rozhodně není sama. Divaček, které volají po oblíbených seriálech i v době prázdninové pauzy, jsou prý mraky.

„Chápu, že o prázdninách klesá televizím sledovanost, ale potřeby obyčejných diváků podceňují. Já žádné prázdniny nemám, chodím normálně do práce, tak proč bych měla měnit zažité zvyky?“ zlobí se další divačka, Jitka Uhlová z Ostravy.

„Přiznávám, že jsem na seriálech závislá. Třeba Ulice je pro mě jako droga, jsou to příběhy obyčejných lidí a ti přece fungují i o prázdninách! Proč Nova nevysílá alespoň zkrácenou verzi, třeba půl hodiny denně,“ zlobí se paní Hlaváčková.

Stejně jako ona si ale budete muset na svoji pravidelnou dávku seriálů počkat až do 30. srpna, kdy by se měly televizní stanice vrátit k vysílání premiérových dílů.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.