V holešovické tržnici tekla krev - Pořezali prodavače! A pak se rozbrečeli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

V holešovické tržnici tekla krev - Pořezali prodavače! A pak se rozbrečeli...

Z pozice vleže už neměli mladíci šanci prchnout.
Z pozice vleže už neměli mladíci šanci prchnout. (Aha! – Dan Černovský)

Krev včera tekla v tržnici v pražských Holešovicích. Vietnamského prodejce tady napadlo šest cizinců. Pořezaný Asijec skončil v nemocnici. A jeden z útočníků se při zásahu policistů rozplakal!

Rvačka se strhla kolem 14. hodiny v okamžiku, kdy skupinka cizinců hovořících německy u jednoho vietnamského stánku se zbraněmi údajně odcizila nože. „Majitel si toho všiml a došlo k potyčce. Při ní ho jeden z mladíků bodl tyčí a pořezal mu nožem předloktí,“ řekla Aha! policejní mluvčí Eva Miklíková. Útočníky pak po tržnici začali pronásledovat další prodejci, kteří přivolali pomoc. Policie se strážníky nakonec čtyři výtečníky zadržela a budou vyslechnuti. Po dalších dvou pátrá. „Útočník s nožem utekl,“ upřesnila mluvčí. Zadržení byli vyzbrojeni také »boxery«, ale zda budou z něčeho obviněni, zatím není jasné. Pořezaného muže odvezla záchranka na chirurgii do Nemocnice Na Františku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.